Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
SVE GORE I GORE Lopovi kradu diljem Međimurja, štete ogromne

SVE GORE I GORE Lopovi kradu diljem Međimurja, štete ogromne

Tijekom proteklog vikenda, na području Policijske uprave međimurske evidentirano je ukupno 10 krađa od čega 9 krađa u kojima je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna, te tri teške krađe. Policijska uprava međimurska izdvaja četiri krađe.

Tijekom noći, 4. na 5. siječnja u Murskom Središću, Ulici Rade Končara, nepoznati počinitelj prerezao je ogradu dvorišta u vlasništvu privatnih tvrtki te je iz dvorišta ukrao više desetaka guma za vozila. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U noći, 5. na 6. siječnja u Donjoj Dubravi, Podravskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u spremnik goriva parkiranog autobusa vlasništvo privatne tvrtke te ukrao više stotina litara goriva. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Dana 6. siječnja u ranim jutarnjim satima u Gornjem Mihaljevcu, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije društvenog doma gdje je došao sa stražnje strane bankomata vlasništvo banke u privatnom vlasništvu te je pokušao provaliti u bankomat uporabom toplinskog rezanja u čemu nije uspio zbog uključivanja alarma. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U subotu 6. siječnja, 2018.godine u popodnevnim satima u Čakovcu, Svetojelenska ulica, nepoznata muška osoba je gradilištu pripremio za krađu 19 koluta izoliranih bakrenih cijevi u vrijednosti više desetaka tisuća kuna no počinitelj je uočen od strane policijskih službenika Policijske postaje Čakovec koji su ga zatekli u pokušaju bijega te je dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno postojanje sumnje da je 21-godišnjak sa područja Općine Pribislavec počinio kazneno djelo.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!