ŽC 112 Tri prometne nesreće, provala u Držimurcu

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 59 poziva. Od toga je 28 poziva bilo namjenskih i iste je obradio i proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Za hitnu medicinsku pomoć bilo je najviše poziva, njih 18, za policiju 5 poziva, za vatrogasce nije bilo poziva, dok je za ostale službe bilo 5 poziva. U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 13 poziva. Pet poziva je bilo lažnih, dok za 8 poziva nije bilo potrebe za intervencijama.

Od događaja izdvajaju sudar dva osobna vozila na izlazu s parkirališta na čakovečkom Jugu. Dojava je zaprimljena u 10:43 sati, a nastala je materijalna šteta. U 16:39 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o sudaru 2 osobna vozila na zaobilaznici Štefanec – Ivanovec pri čemu je nastala materijalna šteta.

U 21:35 sati zaprimili su dojavu o naletu osobnog vozila na parkirano vozilo u Čakovcu u Ulici T. Masaryka, a i u ovom je slučaju nastala materijalna šteta. Rano jutro, u 5:49 sati zaprimili su dojavu o provali u obiteljsku kuću u Držimurcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije