FOTO Opet sudar u Maloj Subotici na opasnom križanju kod ‘Mandlina’

Opasno križanje ulica Glavna, Alojzije Stepinca i Braće Radić (kod ‘Mandlina’) u Maloj Subotici danas (6. veljače) ponovno je bilo mjesto prometne nesreće koja se dogodila oko 14 sati.

>>> VALENTINO ŠKVORC Za raskrižje ‘kod Mandlina’ predviđeni su semafori

Prema infomacijama koje smo saznali na terenu, došlo je do sudara dva automobila, a prema viđenom na fotografijama pretpostavlja se da je uzrok nesreće oduzimanje prednosti prolaska. Jedan auto dolazio je iz smjera Belice, a drugi je vozio cestom s prednošću prolaska iz smjera Čakovca.

Doznajemo da zasad ne bi bilo ozlijeđenih no uvijek postoji mogućnost da netko naknadno zatraži liječničku pomoć. Prolazite li tom relacijom, pripazite i usporite…

Da je ovo križanje itekako opasno svjestan je i načelnik Male Subotice Valentino Škvorc.

– Na spomenutom raskrižju predviđeni su semafori. Dajem vam svoju riječ da neću odustati tako dugo dok se problem ne riješi, a istovremeno apeliram na vozače i ostale sudionike u prometu da se ponašaju odgovorno i savjesno jer znamo da ljudski faktor uzrokuje najviše problema pa vas pozivam kao čovjek i kao načelnik da se ponašamo tako da ne ugrožavamo svoju, a ni tuđu sigurnost – rekao nam je krajem prošle godine načelnik Škvorc.

Ne sumnjamo da će ovo obećanje izvršiti, samo neka to bude što prije da ne bi bilo prekasno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije