Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
FOTO Opet sudar u Maloj Subotici na opasnom križanju kod 'Mandlina'

FOTO Opet sudar u Maloj Subotici na opasnom križanju kod 'Mandlina'

Opasno križanje ulica Glavna, Alojzije Stepinca i Braće Radić (kod 'Mandlina') u Maloj Subotici danas (6. veljače) ponovno je bilo mjesto prometne nesreće koja se dogodila oko 14 sati.

>>> VALENTINO ŠKVORC Za raskrižje 'kod Mandlina' predviđeni su semafori

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema infomacijama koje smo saznali na terenu, došlo je do sudara dva automobila, a prema viđenom na fotografijama pretpostavlja se da je uzrok nesreće oduzimanje prednosti prolaska. Jedan auto dolazio je iz smjera Belice, a drugi je vozio cestom s prednošću prolaska iz smjera Čakovca. 

Doznajemo da zasad ne bi bilo ozlijeđenih no uvijek postoji mogućnost da netko naknadno zatraži liječničku pomoć. Prolazite li tom relacijom, pripazite i usporite...

Da je ovo križanje itekako opasno svjestan je i načelnik Male Subotice Valentino Škvorc

- Na spomenutom raskrižju predviđeni su semafori. Dajem vam svoju riječ da neću odustati tako dugo dok se problem ne riješi, a istovremeno apeliram na vozače i ostale sudionike u prometu da se ponašaju odgovorno i savjesno jer znamo da ljudski faktor uzrokuje najviše problema pa vas pozivam kao čovjek i kao načelnik da se ponašamo tako da ne ugrožavamo svoju, a ni tuđu sigurnost - rekao nam je krajem prošle godine načelnik Škvorc.

Ne sumnjamo da će ovo obećanje izvršiti, samo neka to bude što prije da ne bi bilo prekasno.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!