ŽC 112 Sudari automobila, izlijatanja s kolnika, ukinuti zimski uvjeti

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 59 poziva. Od toga je 30 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Za hitnu medicinsku pomoć bilo je 11 poziva, dok je za policiju (OKC PUM) bilo 9 poziva.

>>> FOTO Kaos u prometu – vozila izlijeću s ceste diljem Međimurja

Od događaja izdvajamo četiri događaja. U 7:54 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o sudaru dva osobna automobila na cesti Žiškovec – Štrukovec (D 209). Nije bilo ozlijeđenih osoba.

U 12:22 popodne, ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o sudaru dva osobna automobila u Čakovcu (T. Masaryka). Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Također dojava o nesreći zaprimljena je u 21:16 sati, a radi se o sudaru dva osobna automobila u Peklenici. Nije bilo ozlijeđenih osoba

U 22:15 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu od HAC-a Varaždin o proglašenju zimskih uvjeta na autocesti A 4, za dionicu GP Goričan – čvor Breznički Hum. Zimski uvjeti ukinuti su dana 8. veljače 2018. godine u 6 sati.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 3 poziva. Jedan poziv bio je za intervenciju, dok za dva poziva nije bilo potrebe za intervencijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije