FOTO Pijani vozač s 2,07 promila izazvao frontalku, među ozlijeđenima i dijete

U prometnoj nesreći koja se u subotu, 17. ožujka u 16.50 sati dogodila u Selnici ozlijeđene su tri osobe koje su prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec.

>>> FOTO Teška prometna nesreća u Selnici – tri osobe prevezene u bolnicu

Prema prvim informacijama iz Policijske uprave međimurske, u Čakovečkoj ulici, na ulazu u Selnicu izravno su se sudarila dva automobila, Hyundai i30 i Volvo S40.

– 28- godišnji vozač Hyundaija s područja grada Mursko Središće, upravljajući vozilom pod utjecajem alkohola od 2,07 promila, nije se kretao obilježenom prometnom trakom uz desni rub kolnika te je prešao u traku namijenjenu za vožnju iz suprtonog smjera i udario u osobni automobil kojim je upravljao 33-godišnjak s područja općine Štrigova.

Vozilo 33-godišnjaka je odbačeno van kolnika nakon čega je došlo do udara u betonsku ogradu – kažu u međimurskoj policiji.

Tri su osobe prevezene u čakovečku bolnicu – 28-godišnji vozač te putnici iz vozila 33-godišnjaka: 28-godišnja žena s područja općine Podturen i dijete. Policija zasad nema informacije o težini ozljeda. Na terenu su bili i vatrogasci JVP Čakovec.

Cesta je zbog očevida za promet bila zatvorena od 17:03 do 19:04 sata, a on se odvija obilazno preko Murskog Središća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije