ČAKOVEC Iz stalka za bicikle ukraden zaključani bicikl

U srijedu 21. ožujka, u popodnevnim satima, u Čakovcu iz stalka za bicikle u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj je ukrao zaključani bicikl.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

– I ovom prilikom podsjećamo da Policijska uprava međimurska trenutno ima nekoliko desetaka pronađenih bicikala kojima su vlasnici nepoznati. Njih se najčešće pronalazi odbačene na raznim mjestima, a nisu prijavljeni kao ukradeni.

Pozivamo građane kojima su ukradeni bicikli, a propustili su krađu prijaviti, da svakodnevno mogu doći u najbližu policijsku postaju i prijaviti ukradeni bicikl i provjeriti nalazi li se njihov bicikl među pronađenima.

Također, pronađeni bicikli mogu se pogledati na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske, na poveznici/linku http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=124810 i internetskim stranicama Policijske uprave varaždinske http://varazdinska.policija.hr/MainPu.aspx?id=271245.

U gradu Čakovcu na parkiralištu kod bivšeg MTČ-a na Trgu Republike, na prijedlog Vijeća za prevenciju Grada Čakovca, Grad Čakovec je uredio je posebno parkiralište za bicikle, gdje građani mogu sigurno i pod video-nadzorom u vremenu od 7.00 do 19.00 sati ostaviti svoje bicikle.

Parkiranje se za bicikliste se ne naplaćuje, te pozivamo građane kako bi njihovi bicikli bili sigurni da koriste ovo parkiralište – poručuju iz PU međimurske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije