ŽC 112 Prometne nesreće u Maloj Subotici, Čakovcu, između Štefanca i Ivanovca

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 45 poziva. Od toga je 18 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Za hitnu medicinsku pomoć bilo je 10 poziva, dok je za policiju bilo 6 poziva.

>>> FOTO Nesreća u Maloj Subotici – sudarili se kamion i dva auta

>>> PRIBISLAVEC Nakon sudara auto udario u ogradu, jedna osoba ozlijeđena

Od događaja izdvajaju nekoliko dojava. U 08:22 sati, ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Čakovcu, Travnička ulica. U sudaru dva osobna vozila nastala je materijalna šteta.

Kasnije, u 09:08 sati, zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Maloj Subotici, Glavna ulica. U sudaru dva osobna vozila dvije su osobe lakše ozlijeđene.

ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Čakovcu, ali ovaj put u Trnavskoj ulici. Došlo je do sudara dva osobna vozila pri čemu je nastala materijalna šteta na vozilima.

U 13:50 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći između Štefanca i Ivanovca. U sudaru dva osobna vozila nastala je materijalna šteta.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 5 poziva. Nije bilo potrebe za intervencijama.

U srijedu 28. ožujka 2018. godine, u vremenu od 13 do 16 sati u Pušćinama i Murskom Središću vršit će se funkcionalno ispitivanje novih sirena za uzbunjivanje stanovništva u više navrata.

Molimo stanovništvo kada čuju zvukove sirena, da ostanu mirni jer se radi o ispitivanju elemenata sustava za uzbunjivanje koje je nužno zbog funkcionalne provjere ispravnosti novog sustava za uzbunjivanje.

‘Svim stanovnicima zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju’, poručuju iz ŽC 112 Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije