DESET NESREĆA Vozačica (20) u Belici ‘napuhala’ čak 1,85 promila

Tijekom proteklog vikenda na prometnicima Međimurske županije dogodilo se deset prometnih nesreća, od čega tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima je teške tjelesne ozljede zadobio vozač u osobnom automobilu, 56-godišnjak s područja općine Pribislavec te lake tjelesne ozljede putnica u osobnom automobilu, 30-godišnjakinja s područja općine Strahoninec, u prometnoj nesreći koja se dogodila u Čakovcu, u subotu 31. ožujka oko 19,35 sati.

Lake tjelesne ozljede zadobili vozač osobnog automobila, 50-godišnjak s područja općine Donja Dubrava, u prometnoj nesreći koja se dogodila u Kotoribi u subotu, 31. ožujka oko 20,30 sati i vozač motocikla 20-godišnjak sa šireg područja općine Štrigova u prometnoj nesreći koja se dogodila u Jurovcu u nedjelju, 1. travnja oko 21,30 sati, te sedam prometnih nesreća s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su: nepropisna i neprilagođena brzina – jedna prometna nesreća, nepoštivanje prednosti – jedna prometna nesreća, nepropisno pretjecanje i obilaženje – jedna prometna nesreća, nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag – dvije prometne nesreće te ostale greške – pet prometnih nesreća.

– Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom dana vikenda utvrđena je kod pet sudionika, a najveća koncentracija utvrđena je kod vozačice osobnog automobila, 20-godišnjakinje s područja općine Belica u koncentraciji od 1,85 grama po kilogramu u prometnoj nesreći s nastalom materijalnom štetom koja se dogodila u Belici u nedjelju, 1. travnja oko 1,30 sati, dok je vozač osobnog automobila 52-godišnjak s područja općine Šenkovec u prometnoj nesreći s nastalom materijalnom štetom u Čakovcu u petak, 30. ožujka oko 21,50 sati odbio alkotest – kažu u policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije