Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
UBOJSTVO Mirko je podlegao ozljedama koje mu je nožem zadala supruga Ksenija

UBOJSTVO Mirko je podlegao ozljedama koje mu je nožem zadala supruga Ksenija

Policija je potvrdila da je 39-godišnji muškarac podlegao ozljedama. Kako neslužbeno doznaje epodravina.hr, nije ni stigao do bolnice, preminuo je u kolima hitne pomoći.

Mirka Topolovčana nožem je ubola njegova supruga Ksenija (30) oko 19.10 sati u Budančevici u obiteljskoj kući u Budrovačkoj ulici. Odmah je uhićena i privedena na ispitivanje.

Susjedi kažu da su čuli njeno urlanje prilikom svađe, a i inače su često čuli kako galami. Kažu da je policija već bila u njihovoj kući danas oko 16 sati, zbog obiteljske svađe. Ksenija je navodno htjela prodati stroj za rezanje lima za 3500 kuna te vratiti novac Mirkovom ocu koji ih je uzdržavao.

Par inače ima dvoje male djece, koju im je oduzeo Centar za socijalnu skrb i smjestio u udomiteljsku obitelj.

U tijeku je policijski očevid i daljnje kriminalističko istraživanje.

Kako epodravina.hr neslužbeno doznaje, par je od ranije poznat policiji jer su u njihovoj kući alkoholizirane svađe bile uobičajene.

Kako pričaju susjedi, bili su skloni alkoholu, a živjeli su s njegovim ocem koji ih je financijski pomagao jer su oni bili nezaposleni.

Ovo je još jedno ubojstvo koje je u kratkom roku potreslo Podravinu. U Goli je u prije dva mjeseca gotovo na identičan način u obiteljskoj kući Slađana Brkić nožem u srce usmrtila svojeg partnera Dejana Slivara.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!