Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
PUNO KRAĐA Starici ukrali lijekove, na meti i trgovine i nogometni klub

PUNO KRAĐA Starici ukrali lijekove, na meti i trgovine i nogometni klub

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirana je jedna krađa u kojoj je počinjena materijalna šteta veća od 1.000 kuna, jedna krađa u kojoj je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna te pet teških krađa. PU međimurska u današnjem izvješću izdvaja nekoliko krađa.

U petak, 13. travnja, u popodnevnim satima, u Orehovici, Ulici Antuna Gustava Matoša, nepoznati počinitelj se biciklom dovezao s leđa 84-godišnjakinji s područja općine Orehovica te joj iz ruke ukrao vrećicu u kojoj se nalazili lijekovi i novac.

Tijekom noći s 13. na 14. travnja (s petka na subotu) u Peklenici, Ulici Marof, nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću te ukrao motornu pilu i vanbrodski motor. Tijekom noći s 14. na 15. travnja (s subote na nedjelju) u Turčišću, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije nogometnog kluba gdje je ukrao novac te razna alkoholna i bezalkoholna pića.

U noći s 15. na 16. travnja (s nedjelje na ponedjeljak) u Nedelišću, Ulici Martina Viljevca, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovitom robom te ukrao novac.

U petak, 13. travnja, u jutarnjim satima, u Čakovcu, na Trgu Eugena Kvaternika, nepoznati počinitelj je u trgovini zaposlenici ukrao mobitel, novac i bankomat karticu.

Materijalne štete procjenjuju se nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

Nađeni lopovi koji su pokrali kuću u Kuršancu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 21 i 19-godišnjacima sa šireg područja grada Čakovca sumnja se da su počinili kaznenog djelo teške krađe. Oni su u subotu, 24. ožujka ove godine u večernjim satima u Kuršancu, Vukovarskoj ulici provalili u obiteljsku kuću te ukrali nekoliko tisuća kuna.

Protiv 21 i 19-godišnjaka podnijet će se posebno izvješće nadležnom odvjetništvu u Čakovcu kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave po nepoznatom počinitelju.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!