FOTO Požar u Okruglom Vrhu: Pekla objed, zapalila kuhinju

Danas u ponedjeljak, 16. travnja u ranim poslijepodnevnim satima došlo je do požara u Okruglom Vrhu na kućnom broju 63, gdje je gotovo u potpunosti izgorjela kuhinja, koja se nalazi u podrumskom prostoru obiteljske kuće.

Vlasnica kuće nam je kazala kako je stavila objed koji se trebao zapeći na masti, a ona je u međuvremenu otišla obaviti neki drugi posao na imanju. Kada se vratila u kuhinju sve je bilo u dimu, a potom i vatri, koja je na kraju počinila štetu od nekoliko tisuća kuna.

Vlasnica nije odmah pozvala vatrogasce, nego je sama počela gasiti vatru, što se pokazalo pogrešnim. Kada su pozvani i brzo stigli na mjesto događaja, pripadnici DVD-a Lopatinec i JVP Čakovec nisu mogli ništa pomoći, osim lokalizacije vatre kako se ona ne bi širila.

Kazali su kako vlasnica i tko joj je pomagao nisu smjeli oganj gasiti priručnim aparatom koji sadrži pjenu, nego hitno njih pozvati. Šteta bi bila manja, kažu lopatinečki gasitelji, premda razumiju vlasnicu koja je u tim trenutcima bila u panici.

Stigla je i policija, od koje smo doznali kako nije bilo ozlijeđenih niti na drugi fizički način stradalih osoba, nego je nastala samo materijalna šteta.

Hoće li biti kakvih policijskih postupanja, odlučit će se u nadležnoj policijskoj upravi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije