Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
FOTO Požar u Okruglom Vrhu: Pekla objed, zapalila kuhinju

FOTO Požar u Okruglom Vrhu: Pekla objed, zapalila kuhinju

Danas u ponedjeljak, 16. travnja u ranim poslijepodnevnim satima došlo je do požara u Okruglom Vrhu na kućnom broju 63, gdje je gotovo u potpunosti izgorjela kuhinja, koja se nalazi u podrumskom prostoru obiteljske kuće.

Vlasnica kuće nam je kazala kako je stavila objed koji se trebao zapeći na masti, a ona je u međuvremenu otišla obaviti neki drugi posao na imanju. Kada se vratila u kuhinju sve je bilo u dimu, a potom i vatri, koja je na kraju počinila štetu od nekoliko tisuća kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vlasnica nije odmah pozvala vatrogasce, nego je sama počela gasiti vatru, što se pokazalo pogrešnim. Kada su pozvani i brzo stigli na mjesto događaja, pripadnici DVD-a Lopatinec i JVP Čakovec nisu mogli ništa pomoći, osim lokalizacije vatre kako se ona ne bi širila.

Kazali su kako vlasnica i tko joj je pomagao nisu smjeli oganj gasiti priručnim aparatom koji sadrži pjenu, nego hitno njih pozvati. Šteta bi bila manja, kažu lopatinečki gasitelji, premda razumiju vlasnicu koja je u tim trenutcima bila u panici.

Stigla je i policija, od koje smo doznali kako nije bilo ozlijeđenih niti na drugi fizički način stradalih osoba, nego je nastala samo materijalna šteta.

Hoće li biti kakvih policijskih postupanja, odlučit će se u nadležnoj policijskoj upravi.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!