OREHOVICA Pijan noževima gađao policajce i udarao drvenom palicom

U nedjelju, 13. svibnja oko 19.05 sati u Orehovici, Ulici grofa Feštetića, prilikom postupanja po dojavi o nasilju u obitelji do policijskih službenika pristupila je muška osoba u vidno alkoholiziranom stanju dok je u rukama držala noževe i drvenu palicu.

– Jedan od policijskih službenika naredio mu je da spusti predmete na što se oglušio te je prema njemu bacio nož koji je pao ispred njega i potom pobjegao. Policijski službenik krenuo je za njim te je u jednom trenutku bacio drugi nož, koji je proletio kraj njega.

Kada ga je policijski službenik sustigao udario ga je drvenom palicom i ponovo pobjegao. Sustigavši ga uporabom tjelesne snage i sredstava za vezivanje policijski službenik ga je je uhitio te je doveden u prostorije Policijske postaje gdje je utvrđeno da je kazneno djelo “napad na službenu osobu” počinio 33-godišnjak s područja općine Orehovica, pod utjecajem alkohola od 1,92 grama po kilogramu – javlja međimruska policija.

U događaju policijski službenik lakše je ozlijeđen, dok 33-godišnjak nije zadobio ozljede. Neslužbeno saznajemo da se događaj dogodio u tamošnjem rosmkom naselju.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije