Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
MURA i dalje prijeti, zatvoren GP Sveti Martin, u Orehovici narušavali javni red

MURA i dalje prijeti, zatvoren GP Sveti Martin, u Orehovici narušavali javni red

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 45 poziva. Od toga je 18 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (6) i policiji (4). Od događaja izdvajaju nekoliko dojava.

U 17:30 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je Rješenje o uspostavi Redovne obrane od poplava na rijeci Muri. U 18:48 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o narušavanju javnog reda i mira u trgovini u Orehovici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jutros u 05:29 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu da je, zbog porasta vodostaja Mure, za promet zatvorena županijska cesta ŽC2245 Sv. Martin na Muri - Hotiza (R. Slovenija). Zbog toga je zatvoren i Granični prijelaz Sv. Martin na Muri.

I dalje na snazi je redovna obrana od poplava na rijeci Muri. Vodostaj Mure u Murskom Središću u 06:00 sati bio je 397 cm i u daljnjem je porastu.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 14 poziva. Imali su dvije intervencije, a kod 12 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!