Novi uspjeh našeg automobilista

FOTO Čakovčanec Vedran Delimar pobjednik u klasi i treći generalno na natjecanju u Zagrebu

Sezona je za Delimara počela odlično

Ove nedjelje, 28. travnja u Zagrebu na legendarnoj “kockici” u organizaciji AAMK Sveučilište Zagreb, održana je druga utrka sezone Otvorenog prvenstva u ocjensko spretnosnim vožnjama.

Tridesetak vozačica i vozača iz cijele Hrvatske skupilo se na poligonu kako bi pokazali svoje vještine i brzinu za volanom. U pet ispita spremnosti, najspretniji i najbrži bio je Matija Novosel (AK Ina Delta), na drugom mjestu Marko Cavor (AKK Zanatlija), a na postolje među najbržima popeo se Vedran Delimar (AK Dubrava) iz Čakovca kao trećeplasirani u ukupnom poretku. Drugu utrku zaredom završio je kao pobjednik u klasi 2, Otvorenog Prvenstva Zagreba.

– Jako sam zadovoljan, odlično sam odvezao svih pet ispita spretnosti, i to bez kazni i grešaka, sve fino, čisto i brzo. Tako na kraju i pokazuju rezultati. Odlično treće mjesto generalke i druga pobjeda u klasi zaredom, sezona je počela odlično. Veliko hvala svim mojim sponzorima, tati te zaručnici Aniti – rekao nam je Delimar.

Sljedeća utrka na kojoj će sudjelovati je Brdska utrka na Sljemenu za Prvenstvo Hrvatske, a na rasporedu je 12. svibnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije