Vijesti / Automobilizam
Automobilizam
FOTO Auto moto centar Međimurje na Danima otvorenih vrata kupcima prezentirao gospodarska vozila
Korina Ban

BOGATA PONUDA

FOTO Auto moto centar Međimurje na Danima otvorenih vrata kupcima prezentirao gospodarska vozila

U Auto moto centru Međimurje može se pronaći i široka paleta iz programa osobnih vozila. Izbor vozila je velik, a financiranje je prilagođeno potrebama kupaca

U čakovečkom Auto moto centru Međimurje tijekom proteklog vikenda, 30. studenog i 1. prosinca održani su Dani otvorenih vrata Ford i Fiat gospodarskih vozila. Posjetitelje je s bogatom ponudom upoznao prodajni savjetnik AMC Međimurje Damir Grabrović, prezentirajući poduzetnicima i gospodarstvenicima vrste gospodarskih vozila.

- Kupci su, uz ostalo, mogli razgledati Ford Connect, malo dostavno vozilo, namijenjeno manjim i srednjim gospodarstvenicima, koje je u akcijskoj prodaji do kraja godine, a financiranje je putem OTP leasinga. U ponudi se može naći kao zatvoreni furgon te teretno vozilo s pet sjedala. Drugi dio gospodarskih vozila je u flotnom popustu za tvrtke, čak i za fizičke osobe zainteresirane za kupnju, a cijene su vrlo povoljne - naglasio je.Ovisno o modelu, nosivost Ford Connect gospodarskog vozila je 800 do 1.000 kilograma. To je samo jedno od vozila u tom segmentu - u AMC Međimurje možete pronaći i nešto veći Transit Custom te Transit Custom Kombi, koji je putničko vozilo s 8 plus 1 sjedala. Isto tako, nude se i veliki furgoni Transit s jednostrukom i dvostrukom kabinom te Transit šasija sa sandukom.

 - Osim prodaje, AMC Međimurje je i ovlašteni servis za Ford i Fiat s originalnim rezervnim dijelovima, od optike, zamjene guma, balansiranja guma, limarije i lakirnice - napominje Grabrović.

Tvrtka Auto moto centar Međimurje osnovana je 1995. godine, a danas su ovlašteni servis Volkswagen vozila, ovlašteni trgovac i serviser vozila marke Ford, Fiat i Fiat Professional, pri čemu je njihov profesionalni prodajni savjetnik naglasio kako nije problem odraditi servis te sve posebne zahvate i na ostalim vozilima koja nisu u jamstvenom roku.To je tvrtka koja broji 10 zaposlenih, ali kod njih stranka nije samo broj, već se prilikom svakog ulaska u salon ili servis s kupcem ostvaruje prijateljski odnos. Dugogodišnje poslovanje u branši gdje je konkurencija velika, potvrda je da su kupci poslovanje AMC Međimurje prepoznali kvalitetnim i pouzdanim.

- Slobodno se može reći da imamo obiteljski odnos s našim strankama, što kod velikih sustava nije izvedivo. Visoko smo postavili ljestvicu što nama kupac predstavlja, ali to nije dovoljno samo definirati, već takav odnos treba i provoditi. Uvijek smo na raspolaganju našim strankama - dodaje.

Osim gospodarskog programa u Auto moto centru Međimurje može se pronaći i široka paleta iz programa osobnih vozila. Izbor vozila je velik, a financiranje je prilagođeno potrebama stranaka, od leasinga, kredita, gotovine, pa do modela staro za novo.

- Zainteresirane pozivamo da nas posjete od ponedjeljka do petka od 7 do 17 sati ili subotom od 8 do 12 sati. Informirati se možete i na brojeve 040/328-750 i 040/328-777 - poručuju iz AMC Međimurje. Očekuju vas u Športskoj ulici 8 u Čakovcu, u modernoj zgradi koja je izgrađena poštujući visoke i stroge Fordove standarde.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!