BOGATA PONUDA

FOTO Auto moto centar Međimurje na Danima otvorenih vrata kupcima prezentirao gospodarska vozila

U Auto moto centru Međimurje može se pronaći i široka paleta iz programa osobnih vozila. Izbor vozila je velik, a financiranje je prilagođeno potrebama kupaca

U čakovečkom Auto moto centru Međimurje tijekom proteklog vikenda, 30. studenog i 1. prosinca održani su Dani otvorenih vrata Ford i Fiat gospodarskih vozila. Posjetitelje je s bogatom ponudom upoznao prodajni savjetnik AMC Međimurje Damir Grabrović, prezentirajući poduzetnicima i gospodarstvenicima vrste gospodarskih vozila.

– Kupci su, uz ostalo, mogli razgledati Ford Connect, malo dostavno vozilo, namijenjeno manjim i srednjim gospodarstvenicima, koje je u akcijskoj prodaji do kraja godine, a financiranje je putem OTP leasinga. U ponudi se može naći kao zatvoreni furgon te teretno vozilo s pet sjedala. Drugi dio gospodarskih vozila je u flotnom popustu za tvrtke, čak i za fizičke osobe zainteresirane za kupnju, a cijene su vrlo povoljne – naglasio je.

Ovisno o modelu, nosivost Ford Connect gospodarskog vozila je 800 do 1.000 kilograma. To je samo jedno od vozila u tom segmentu – u AMC Međimurje možete pronaći i nešto veći Transit Custom te Transit Custom Kombi, koji je putničko vozilo s 8 plus 1 sjedala. Isto tako, nude se i veliki furgoni Transit s jednostrukom i dvostrukom kabinom te Transit šasija sa sandukom.

 – Osim prodaje, AMC Međimurje je i ovlašteni servis za Ford i Fiat s originalnim rezervnim dijelovima, od optike, zamjene guma, balansiranja guma, limarije i lakirnice – napominje Grabrović.

Tvrtka Auto moto centar Međimurje osnovana je 1995. godine, a danas su ovlašteni servis Volkswagen vozila, ovlašteni trgovac i serviser vozila marke Ford, Fiat i Fiat Professional, pri čemu je njihov profesionalni prodajni savjetnik naglasio kako nije problem odraditi servis te sve posebne zahvate i na ostalim vozilima koja nisu u jamstvenom roku.

To je tvrtka koja broji 10 zaposlenih, ali kod njih stranka nije samo broj, već se prilikom svakog ulaska u salon ili servis s kupcem ostvaruje prijateljski odnos. Dugogodišnje poslovanje u branši gdje je konkurencija velika, potvrda je da su kupci poslovanje AMC Međimurje prepoznali kvalitetnim i pouzdanim.

– Slobodno se može reći da imamo obiteljski odnos s našim strankama, što kod velikih sustava nije izvedivo. Visoko smo postavili ljestvicu što nama kupac predstavlja, ali to nije dovoljno samo definirati, već takav odnos treba i provoditi. Uvijek smo na raspolaganju našim strankama – dodaje.

Osim gospodarskog programa u Auto moto centru Međimurje može se pronaći i široka paleta iz programa osobnih vozila. Izbor vozila je velik, a financiranje je prilagođeno potrebama stranaka, od leasinga, kredita, gotovine, pa do modela staro za novo.

– Zainteresirane pozivamo da nas posjete od ponedjeljka do petka od 7 do 17 sati ili subotom od 8 do 12 sati. Informirati se možete i na brojeve 040/328-750 i 040/328-777 – poručuju iz AMC Međimurje. Očekuju vas u Športskoj ulici 8 u Čakovcu, u modernoj zgradi koja je izgrađena poštujući visoke i stroge Fordove standarde.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije