Vijesti / Automobilizam
Automobilizam
Otvorena najsuvremenija u potpunosti automatizirana autopraonica na južnoj zaobilaznici u sklopu postojećeg Autowellness centra za pranje vozila
PR foto

PRVA U HRVATSKOJ

Otvorena najsuvremenija u potpunosti automatizirana autopraonica na južnoj zaobilaznici u sklopu postojećeg Autowellness centra za pranje vozila

Nalazi se na južnoj zaobilaznici, Ulica dr. Tome Bratkovića 1a, gdje možete pronaći i novu uslugu cjelovitog unutarnjeg čišćenja vozila

Recenzije Autowellness samoposlužne autopraonice dokazuju kako su upravo one postale omiljeno mjesto za pranje limenih ljubimaca u gradovima gdje su smještene. Stanovnici grada Čakovca, Varaždina i Ludbrega ocijenili su Autowellness jednom od najboljih u tom području, a upravo to ih je potaknulo na pokretanje prve najmodernije i potpuno automatizirane autopraonice u ovom dijelu Europe.

Zamisao kojom se Autowellness povodi je pružiti svojim korisnicima najbolji i najbrži proces pranja automobila, stoga je nedavno otvorena najsuvremenija automatizirana autopraonica, koja će uvelike vozačima olakšati da njihov automobil zablista. Nalazi se u sklopu postojećeg Autowellness centra za vozila u Čakovcu na južnoj zaobilaznici (Ulica dr. Tome Bratkovića 1a), gdje možete pronaći i novu uslugu cjelovitog unutarnjeg čišćenja vozila.

Nova automatska autopraonica nudi nekoliko vrsta pranja od osnovnog BASIC, OPTIMAL, DELUXE pa sve do PREMIUM pranja kojim mogu udovoljiti i najzahtjevnijim ljubiteljima pranja vozila.

BASIC pranje vozila sadrži osnovno pranje vozila koje uključuje pretpranje, pranje pragova i felgi posebnim valjcima, visokotlačno pranje pragova, felgi i vozila, pranje i poliranje s pjenasto-tekstilnim valjcima tzv. GENTLE TOUCH, zaštitni vosak, ispiranje demineraliziranom vodom (nakon kojeg nije potrebno dodatno brisanje) te trostruko sušenja vozila super jakim ventilatorima.

OPTIMAL pranje sadrži BASIC pranje s uključenim podnim pranjem vozila.

DELUXE pranje sadrži sve komponente OPTIMAL pranja, a prošireno je pranjem s aktivnom pjenom i super sjajem, dok PREMIUM pranje sadrži sve faze DELUXE pranja, a prošireno je pranjem posebnom komponentom za postizanje učinka svile tzv. SILK efekt, čiji je rezultat iznimno brzo klizanje vode s površine vozila i stvaranje zaštitnog filma, koji štiti vozilo u periodu do sljedećeg pranja.

Bitno je spomenuti i novu nadstrešnicu s uslugom usisavača, koji omogućuje korisnicima čišćenje unutrašnjosti vozila i za kišnog vremena.

Vjerujemo da će korisnici prepoznati kvalitetu nove ponude postojećeg AUTOWELLNESS CENTRA te počastiti svog limenog ljubimca jednim od izvrsnih tretmana pranja koje nudi nova automatska autopraonica.

 
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!