PRVA U HRVATSKOJ

Otvorena najsuvremenija u potpunosti automatizirana autopraonica na južnoj zaobilaznici u sklopu postojećeg Autowellness centra za pranje vozila

Nalazi se na južnoj zaobilaznici, Ulica dr. Tome Bratkovića 1a, gdje možete pronaći i novu uslugu cjelovitog unutarnjeg čišćenja vozila

Recenzije Autowellness samoposlužne autopraonice dokazuju kako su upravo one postale omiljeno mjesto za pranje limenih ljubimaca u gradovima gdje su smještene. Stanovnici grada Čakovca, Varaždina i Ludbrega ocijenili su Autowellness jednom od najboljih u tom području, a upravo to ih je potaknulo na pokretanje prve najmodernije i potpuno automatizirane autopraonice u ovom dijelu Europe.

Zamisao kojom se Autowellness povodi je pružiti svojim korisnicima najbolji i najbrži proces pranja automobila, stoga je nedavno otvorena najsuvremenija automatizirana autopraonica, koja će uvelike vozačima olakšati da njihov automobil zablista. Nalazi se u sklopu postojećeg Autowellness centra za vozila u Čakovcu na južnoj zaobilaznici (Ulica dr. Tome Bratkovića 1a), gdje možete pronaći i novu uslugu cjelovitog unutarnjeg čišćenja vozila.

Nova automatska autopraonica nudi nekoliko vrsta pranja od osnovnog BASIC, OPTIMAL, DELUXE pa sve do PREMIUM pranja kojim mogu udovoljiti i najzahtjevnijim ljubiteljima pranja vozila.

BASIC pranje vozila sadrži osnovno pranje vozila koje uključuje pretpranje, pranje pragova i felgi posebnim valjcima, visokotlačno pranje pragova, felgi i vozila, pranje i poliranje s pjenasto-tekstilnim valjcima tzv. GENTLE TOUCH, zaštitni vosak, ispiranje demineraliziranom vodom (nakon kojeg nije potrebno dodatno brisanje) te trostruko sušenja vozila super jakim ventilatorima.

OPTIMAL pranje sadrži BASIC pranje s uključenim podnim pranjem vozila.

DELUXE pranje sadrži sve komponente OPTIMAL pranja, a prošireno je pranjem s aktivnom pjenom i super sjajem, dok PREMIUM pranje sadrži sve faze DELUXE pranja, a prošireno je pranjem posebnom komponentom za postizanje učinka svile tzv. SILK efekt, čiji je rezultat iznimno brzo klizanje vode s površine vozila i stvaranje zaštitnog filma, koji štiti vozilo u periodu do sljedećeg pranja.

Bitno je spomenuti i novu nadstrešnicu s uslugom usisavača, koji omogućuje korisnicima čišćenje unutrašnjosti vozila i za kišnog vremena.

Vjerujemo da će korisnici prepoznati kvalitetu nove ponude postojećeg AUTOWELLNESS CENTRA te počastiti svog limenog ljubimca jednim od izvrsnih tretmana pranja koje nudi nova automatska autopraonica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije