AUTOMOBILIZAM

Vedran Delimar pobjednik grupe Sport i drugi generalno na prvenstvu Zagreba

Čakovečki automobilist Vedran Delimar sa svojim VW Polom ponovo je pokazao fantastične vožnje i postigao impresivne rezultate

Drugo ovogodišnje natjecanje prvenstva Hrvatske u autoslalomu održano je prošle nedjelje u Zagrebačkoj Dubravi. AK Dubrava s Narodnim sveučilištem Dubrava kao suorganizatorom te uz tehničku podršku AK INA Delte Zagreb kao provjerenom kombinacijom i dvanaestu su godinu za redom oduševili okupljene natjecatelje i gledatelje.

Za atmosferu se brinuo voditelj cjelokupnog programa i sada već jedan od glavnih aduta Dubrave Marko Palijan koji je neumorno tijekom sva četiri izlaska predstavljanjem ispratio svakog natjecatelja.

S postignutim ukupnim vremenom od 2:03.658 minuta što je zbroj dviju boljih od tri vožnje, najbolji nastup na Zagrebačkom asfaltu, nakon godina dominacije domaćih vozača, zabilježio je najbrži dubrovači vatrogasac Marijo Barović (AK Župa Dubrovačka) u svojoj Zastavi 750 proto ostavivši iza leđa zagrebački dvojac u dresu AK Pula-Rovinj, braću Domagoja (Renault 5GTT) i Hrvoja Belinića (Renault Clio Cup).

Čakovečki automobilist Vedran Delimar sa svojim VW Polom, ponovo je pokazao fantastične vožnje i postigao impresivne rezultate. U borbi sa 76 vozačica te vozača iz cijele Hrvatske završio je na 6. mjestu ukupnog poretka i 3. u Klasi 7 prvenstva Hrvatske. U prvenstvu Zagreba završio je kao pobjednik Klase Sport (grupa 3) te na drugom mjestu ukupnog poretka odmah iza klubskog kolege Gorana Sruka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije