Vijesti / Automobilizam
Automobilizam
AUTOŠKOLA PRILOK Odaberite najveću prolaznost vodeće autoškole u Međimurju

AUTOŠKOLA PRILOK Odaberite najveću prolaznost vodeće autoškole u Međimurju

Autoškola Prilok, u svom osamnaest godina dugom poslovanju, vodeća je autoškola u Međimurju, a ističe se kvalitetom osposobljavanja, voznim parkom te stručnošću.

Stručni voditelj i predavač Josip Fabić svojim kvalitetnim radom, stručnošću te individualnim pristupom svakom polazniku omogućava brže i lakše usvajanje prometnih propisa, dok je šest instruktora zaduženo za usvajanje vještina vožnje kako bi svaki od njih bio što sigurniji sudionik prometa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za podučavanje budućih vozača zaduženi su - Antonio Habuš iz Čehovca, Miroslav Vrhaj iz Oporovca, Tea Sokač iz Čukovca, Martina Šikač iz Hodošana, Barbara Kacun iz Okruglog Vrha i Neno Vađon iz Sesveta Ludbreških, a s njima uči još jedna mlada instruktorica koju ćemo predstaviti idući put. Ostale poslove važne za Autoškolu obavljaju Marija Mesarić iz Orehovice i Dijana Novak- Kovacev iz Male Subotice. Skladnim timom rukovodi Ružica Sabol, direktorica iz Palinovca.

Uz visoku kvalitetu u osposobljavanju, odlikuje se i mogućnošću polaganja svih kategorija u Hrvatskoj, očekuje vas najveći vozni park sa 16 vozila.

Za polaganje B kategorije, na izbor imate šest marki vozila - VW, Audi, Škoda, Renault, Kia, Ford. Najviše u Međimurju!

Antonio Habuš, instruktor svih kategorija, uči buduće kandidate kako postati dobar vozač i koje su odlike dobrog instruktora vožnje.

- Instruktor sam 12 godina. Mislim da je iskustvo važan faktor, ali isto tako i sposobnost prenošenja znanja. Trebaš znati na kandidata prenijeti pozitivan stav, dobre navike, ali i u njemu pobuditi želju da usavrši vožnju i nauči propise. Moraš biti i svojevrsni psiholog, prilagoditi se svakom kandidatu, motivirati ga, bodriti u neuspjehu. Vožnja je vještina koju treba uvježbati, jer pasti na ispitu nije neuspjeh nego važna lekcija da postaneš odgovoran sudionik prometa. Dok vozite usvajate raznovrsne situacije u prometu i tako postajete bolji. Što se tiče propisa na internetu postoji aplikacija, pa možete vježbati, dok je vožnja nešto drugo, rekao je Antonio.

Prije samostalnog rada s kandidatima, mladi instruktori najprije idu na obuku u Autoškolu. Tako su i Barbara Kacun iz Okruglog Vrha te Neno Vađon iz Sesveta Ludbreških učili uz starije kolege kako se radi i ophodi se s kandidatima, kako bi što bolje, lakše i kvalitetnije naučeno mogli na neki svoj način prenijeti kandidatima.

Sve informacije o predavanjima, vožnji i ispitima možete dobiti i na njihovoj Facebook stranici gdje se nalaze sve zanimljive, aktualne i atraktivne obavijesti. Do sada su skupili više od 1700 fanova, a vjerujemo da će ta brojka rasti jednakom brzinom kao što raste i brojka zadovoljnih kandidata koji su prošli obuku i stekli vozačku dozvolu upravo u Autoškoli Prilok.

Osim na Facebook stranici, sve informacije možete saznati i putem telefona 040/645-355 ili putem Internet stranice Autoškole Prilok.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!