Vedran Delimar i Nino Ćubić uspješni u Zagrebu

U nedjelju, 24. travnja 2016. godine vozila se 2. utrka ‘Ocjenski spretnosnih vožnji’ sezone 2016., u organizaciji AAMK Sveučilište.

29 licenciranih i 5 vozača otvorenog prvenstva isprobali su svoje vozačke sposobnosti na poligonu legendarne ‘Kockice’ u Zagrebu. Čakovečki automobilisti Vedran Delimar i Nino Ćubić ponovo su pokazali iznimno dobre vožnje i odvozili odlična vremena. Vedran je sa svojim VW Polom završio na trećem mjestu klase 2, dok je Nino je u najtežoj konkurenciji klase 1, završio na šestom mjestu.

Zbrojem bodova tri najbolja vozača u konkurenciji klubova, AK ‘Dubrava’ zauzela je drugo mjesto iza AKK ‘Zanatlije’ iz Zagreba, te ispred AKK ‘SB Autosporta’.

‘Tmurno jutro poslije kiše dočekalo nas je u Zagrebu. Poligon je još uvijek bio na mjestima mokar i sklizak i znali smo da bude napeto. Prva dva ispita su protekla odlično pa sam se našao na 5. mjestu generalno i vodeći u klasi 2. Na trećem ispitu radi tehničke greške padam na treće mjesto klase, pa sam morao nadoknaditi u 4. ispitu.

Sve je super funkcioniralo do samog kraja petog ispita spretnosti, mala greška i odnešen čunj na zadnjim vratima uvećali su moje vrijeme ispita za preko tri sekunde, pa mi je radi toga odmaklo prvo mjesto klase. Hvala puno mom tati te sponzorima i prijateljima!’, kaže Vedran Delimar.

Sljedeća utrka se održava 22. svibnja 2016. godine u Slavonskom Brodu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije