Delimar opet odličan: Ni kiša ga ne može omesti u dobroj vožnji

Četvrto natjecanje autoslaloma za prvenstvo Hrvatske ove je godine održano u zagrebačkoj Dubravi. S obzirom na vremenske uvjete, došao je nešto manji broj gledatelja koji je bodrio vozače na jubilarnoj ’10. nagradi Dubrave’.

Unatoč velikoj količini oborina, 80 vozačica i vozača je i ove godine pokazalo zašto je ovo jedna od najzanimljivijih utrka. Na jubilarnoj utrci nastupila su i dva čakovečka automobilista, a to su Vedran Delimar sa svojim VW Polom 1.4 i Nino Ćubić sa Zastava Yugom 1.6. Oni su ujedno od ove godine također članovi autokluba ‘Dubrava’ iz Zagreba.

Odlično 3. mjesto u klasi 5 prvenstva Hrvatske pripalo je Vedranu, i također 3. mjesto Grupe 2 (sprint automobili) prvenstva Zagreba.

‘Evo odvozio sam svoji prvi autoslalom ove sezone i prezadovoljan sam. Isplatilo se slaganje automobila kroz zimski period, napravili smo preinake na motoru, ‘getriba’ je na novo posložena, i nov ovjes je tu, te su stavljene jače kočnice. Uz to, ‘ganz’ nove gume Toyo R888R pokazale su se odlične na kiši! Bilo je veoma sklisko i napeto, ostavio sam iza sebe puno odličnih vozača sa puno jačim automobilima.

Oko 80 automobila je bilo na natjecanju, a ja sam odvozio 10. mjesto generalno! U klasi 5 nas je bilo 24 i popeo sam se na odlično 3. mjesto! Prezadovoljan sam, opisuje nam svoje dojmove Vedran Delimar.

Sljedeća utrka je u Generalskom Stolu 3. srpnja 2016. godine. Ujedno, ovim putem se Delimar zahvaljuje Directi.hr, svojim sponzorima, tati, te svim prijateljima koji ga podržavaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije