AC BAUMGARTNER, najbolji ovlašteni BMW servis u Hrvatskoj

‘Tu me cijene, tu kupujem!’ Iako je ovo slogan popularne drogerije započeli smo tekst s njime, jer nam je dosta auto kuća i servisa gdje se ne osjećamo upravo tako. Tim više je Auto centar Baumgartner ugodno osvježenje za nas, ali i naš automobil – Evo što nas je to točno kod njih oduševilo i zašto ćemo se ponovo vratiti u ovaj ovlašteni BMW servis!

Kad dođe vrijeme da svog limenog ljubimca odvedete bilo na servis, bilo na preventivni pregled, koliko god bi svi zapravo voljeli ići u ovlašteni servis tu obično počinju dileme koje se vežu za dva pitanja: hoće li me financijski ‘oderati’ u ovlaštenom servisu, i ukoliko ne odem tamo, hoće li neki ‘kvartovski majstor”’napraviti kvalitetan posao ili ne. Što se tiče BMW-a mi više nemamo takvih dilema jer smo otkrili ovlašteni BMW servis Baumgartner koji nas je oduševio prvenstveno svojom kvalitetom usluge, cijenom i ljubaznošću (što nam je na žalost zbog iskustva u drugim servisima novi doživljaj).

Za početak, sve što vi trebate napraviti je kontaktirati ih na ovaj broj telefona, ili putem ove mail adrese i dati im dva podatka, a to su: Broj šasije vozila i prijeđenu kilometražu vozila – i to je to. Na osnovu te dvije informacije oni već znaju kakav tip redovnog servisa je potreban vašem automobilu, pri čemu napominjemo ako imate Servisni paket BMW Service Inclusive tada je redovni servis za vas besplatan!

Što je to, servisni paket ‘Service Inclusive’?

Od 1. srpnja 2013. godine s kupnjom novog BMW vozila dobivate servisni paket koji uključuje pet godina besplatnog redovitog održavanja. Servisni paket BMW Service Inclusive traje 5 godina ili 100.000 km (ovisi što prije nastupi), a sadrži sljedeće:

1. Zamjena ulja s filtrom za ulje
2. Servis / zamjena filtra zraka, filtra goriva i mikrofiltra
3. Servis / zamjena svjećica
4. Servis tekućine za kočnice
5. Servisna provjera vozila sukladno propisanom redovitom održavanju.

Nakon što ste dogovorili termin u servisu, potrebno je sjesti u automobil i dovesti ga na servis koji se nalazi u Čakovcu, Ulica Braće Graner 2.

Izvor: Automobili.dnevnik.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije