Vijesti / Automobilizam
Automobilizam
VEDRAN DELIMAR ostvario izvrstan rezultat u zagrebačkoj Dubravi

VEDRAN DELIMAR ostvario izvrstan rezultat u zagrebačkoj Dubravi

U konkurenciji 65 vozačica i vozača iz 15 klubova, Sruk je u Renault Cliu RS odvezao sve tri vožnje izvrsno i bez greške, te je tako stekao prednost u konačnom poretku od 1,899 sekunde ispred najvećeg rivala, pobjednika prvog natjecanja sezone Domagoja Belinića iz autokluba 'Pula-Rovinj', koji je svojim Renaultom 5 GT Turbo ovim drugim mjestom učvrstio vodeću poziciju u poretku prvenstva Hrvatske.

Sekundu sporiji bio je u Renaultu Megane RS njegov brat i višestruki državni prvak Hrvoje Belinić, također član autokluba 'Pula-Rovinj' osvojivši treće mjesto 'generalke'.

Još jedan izvrstan rezultat za domaćine ostvario je četvrtim mjestom Vedran Delimar iz autokluba 'Dubrava' sa svojim na novo složenim VW Polom 1.8 turbo.

'Autoslalom Dubrava najljepša je i najbrža autoslalom utrka u Prvenstvu Hrvatske! Radovao sam se toj utrci od kad smo moj otac Zvonko Delimar i ja završili sa preradom i ugradnjom 1.8 turbo motora u VW Polo. Išao sam s ciljem da napravim 'nered' u generalnom poretku, a to se i dogodilo.

U prvoj od tri vožnje koje su se vozile već sam u generalnom poretku odvozio kao drugo generalno i prvo u Klasi 7! Time smo dokazali da smo pripremili vrhunski auto.

Vozile su se još dvije vožnje, zbrajaju se dvije bolje, dodaju se vremenske kazne i čunjevi. Konačni rezultat moj je najbolji do sada u Dubravi. Visoko četvrto mjesto u ukupnom poretku od 65 automobila i vrhunskih imena hrvatskog autosporta i drugo mjesto u klasi 7 (E1 Sport Automobili).

Dubrava se bodovala i za Prvenstvo Sjeverne lige, gdje sam završio kao pobjednik Grupe 3, te sam zauzeo drugo mjesto u ukupnom poretku, iza klupskog kolege Gorana Sruka.

Bodovalo se i Prvenstvo Zagreba. Tu sam se našao također na drugom mjestu ukupnog poretka, te uzeo prvo mjesto u Grupi 3.

Eto, bio je to odličan vikend s jako dobrim rezultatima! Jedva čekam sljedeću utrku autoslaloma u Generalskom stolu', prepričava svoje impresije Delimar, te se ujedno zahvaljuje svim sponzorima, roditeljima, te prijateljima koji mu pomažu u ostvarenju rezultata.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!