AUTOMOBILIZAM Vedran Delimar ‘Bila je ovo odlična sezona!’

Zagrebački automobilistički savez održao je 8. prosinca 2017. godine, Večer ZG Prvaka 2017. Slavila se 25. godišnjica Zagrebačkog automobilističkog saveza te proglašenje rezultata Prvenstva Zagreba i Prvenstva sjeverne Lige u auto i karting sportu.

Na svečanoj dodjeli priznanja sudjelovali su najbolji vozači Zagreba te Sjeverne lige. Na postolju se našao i čakovečki automobilist Vedran Delimar, član auto kluba Dubrava iz Zagreba.

Vedran je u sezoni 2017. u kategoriji Autoslalom odvozio tri utrke. S dvije pobjede i jednim drugim mjesto, završio je kao pobjegnik grupe SPORT – Klasa7 za prvenstvo Sjeverne lige, te također kao pobjednik grupe Sport za Prvenstvo Zagreba u sezoni 2017.

Za Autoklub Dubravu iz Zagreba sa svojim kolegama iz kluba, osigurao je također dvije pobjede u konkurenciji klubova, te su za kraj sezone prvi klub u Autoslalomu za Prvenstvo Zagreba, te prvaci Sjeverne lige u Autoslalomu.

– Bila je ovo odlična sezona! Novo složeni VW Polo s turbo motorom pokazao se odličan na stazi, sve štima, imali smo odlične vožnje, ali vidimo di ima još “lufta” za bolji rezultat.

U sezonu 2018. ulazimo s još nekim poboljšanjima na vozilu i nadajmo se još boljim rezultatima. Htio bih se zahvaliti tati na podršci kroz cijelu sezonu, te naravno svim mojim sponzorima bez kojih do ovih odličnih rezultata ne bi došlo. Hvala svima! – rekao je Delimar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije