Vijesti / Automobilizam
Automobilizam
TRACK DAY Dođite u subotu u Novi Marof i testirajte svoje limene ljubimce!

TRACK DAY Dođite u subotu u Novi Marof i testirajte svoje limene ljubimce!

Ako je brzina vaša stvar, imamo dobre vijesti za vas! Na karting stazi 'Rauš' u Novom Marofu u subotu, 28. travnja, zakazan je prvi ovogodišnji cjelodnevni Track Day. Početak je u 8 sati!

Organizator samog događanja čakovečki je autoklub 'Blacklisted'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako niste upoznati s terminologijom, Track Day je organizirani event u kojem svako može sa svojim osobnim voziliom, registriranim za cestu, voziti po trkaćoj stazi. Većina trkaćih staza u svijetu organizirana je na način da za vrijeme javnog track day eventa dozvoljeno je voziti bez ograničenja, ali samo utrkivanje striktno je zabranjeno.

Cilj ovog prvog cjelodnevnog i službenog track dayja u Novom Marofu je okupiti što veći broj zaljubljenika u automobilizam i auto moto sport u Hrvatskoj.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, a korištenje staze je isključivo na vlastitu odgovornost. Cjelodnevni program bit će popraćen zanimljivim aktivnostima, kako za vozače tako i za sve posjetitelje eventa.

Više o organizatorima

Autoklub 'Blacklisted' osnovan je u ožujku 2018. godine u Čakovcu, nakon što su petorica zaljubljenika u automobile, Siniša Baksa, Ivan Vadla, Boris Novak, Saša Horvat i Marin Kuharić, odlučili da je vrijeme da se na ovim prostorima nešto pokrene oko automobilizma i organizacije što većeg broja događanja u tom segmentu jer toga u ovom sjevernom dijelu Hrvatske zasigurno fali. Krucijalni cilj AK 'Blacklisted' je promicanje sigurnosti u prometu kako bi se smanjio broj nesreća na hrvatskim cestama osobito kod mladih vozača gdje je najčešći uzrok tome neprilagođena brzina.

Za više informacija možete kontaktirati Blacklisted Facebooka ili putem elektroničke pošte: inc.blacklisted@gmail.com

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!