Vijesti / Automobilizam
Automobilizam
VEDRAN DELIMAR osvojio odlično drugo mjesto u najjačoj klasi!

VEDRAN DELIMAR osvojio odlično drugo mjesto u najjačoj klasi!

U subotu i nedjelju 5. i 6. svibnja 2018. godine u Stubičkim Toplicama održala se prva bodovna Brdska utrka za Prvenstvo Hrvatske. Prijavilo se 79 natjecatelja iz četiri zemlje (Italija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Hrvatska). Program je počeo u petak, tehničkim pregledom i verifikacijom kod hotela 'Matija Gubec' u Stubičkim Toplicama s početkom od 15 sati.

Startna lista za subotnje treninge brojila je 71 automobil, a treninzi su startali od 10 sati. Kako je u petak padala kiša, u subotu ujutro je još staza bila mokra.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čakovečki automobilist Vedran Delimar vozio je svoj Volkswagen Polo 1800T u najjačoj klasi E23. Utrku je završio na odličnom drugom mjestu u klasi, te na 11. mjestu u ukupnom poretku Prvenstva Hrvatske.

Tako je za autoklub 'Dubrava' iz Zagreba zajedno sa klupskim kolegom Alenom Mađerom osigurao šesto mjesto.

'Eto sav trud preko zime na debelo se isplatio, radili smo dosta na autu, povećali smo snagu motora i promijenili stvari koje su bile potrebne radi čim boljeg rezultata. U subotu smo vozili četiri treninga, dva neslužbena i dva službena. U prvoj vožnji, po vrlo skliskoj stazi odvozio sam odlično vrijeme od 3:43:751 te zauzeo 15. vrijeme generalke, a u drugom treningu poboljšao sam svoje vrijeme na 3:29:715, te se popeo na deveto mjesto generalno.

U nedjelju su se vozile dvije utrke, napravio sam odlične vožnje po suhoj stazi u vremenu od 3:22:105 i druga od 3:21:005 i tako poboljšao svoj prošlogodišnji rezultat za dodatne četiri sekunde! Odlične vožnje i kvarovi te odustajanja konkurenata iz klase doveli su me na visoko drugo mjesto klase!

Prezadovoljan sam ostvarenim rezultatom i htio bih se zahvaliti tati, prijateljima, te sponzorima na podršci', kaže Delimar.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!