Vijesti / Automobilizam
Automobilizam
TRACK DAY Dođite u Belicu i testirajte svoje limene ljubimce!

TRACK DAY Dođite u Belicu i testirajte svoje limene ljubimce!

Ako je brzina vaša stvar, imamo dobre vijesti za vas! U Karting centru Blažon (Belica - kraj Aerodroma Pribislavec) u nedjelju, 17. lipnja, zakazan je drugi ovogodišnji cjelodnevni Track Day. Početak je u 8 sati!

Organizator samog događanja čakovečki je autoklub 'Blacklisted'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako niste upoznati s terminologijom, Track Day je organizirani event u kojem svako može sa svojim osobnim voziliom, registriranim za cestu, voziti po trkaćoj stazi. Većina trkaćih staza u svijetu organizirana je na način da za vrijeme javnog track day eventa dozvoljeno je voziti bez ograničenja, ali samo utrkivanje striktno je zabranjeno.

- S obzirom da želimo povećati interes automobilističke ekipe i posjetitelja, kao i sam sadržaj eventa, ubacili smo dodatno style natjecanje čije ćemo kategorije objaviti u narednim danima, poručuju organizatori, a više o samom događaju možete vidjeti ovdje.

Više o organizatorima

Autoklub 'Blacklisted' osnovan je u ožujku 2018. godine u Čakovcu, nakon što su petorica zaljubljenika u automobile, Siniša BaksaIvan VadlaBoris NovakSaša Horvat i Marin Kuharić, odlučili da je vrijeme da se na ovim prostorima nešto pokrene oko automobilizma i organizacije što većeg broja događanja u tom segmentu jer toga u ovom sjevernom dijelu Hrvatske zasigurno fali.

Krucijalni cilj AK 'Blacklisted' je promicanje sigurnosti u prometu kako bi se smanjio broj nesreća na hrvatskim cestama osobito kod mladih vozača gdje je najčešći uzrok tome neprilagođena brzina.

Za više informacija možete kontaktirati Blacklisted putem Facebooka ili putem elektroničke pošte: inc.blacklisted@gmail.com.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!