AKTUALNO

Biciklist jučer sletio sa šetnice na Korani jer ga je netko gurnuo? Po pozivu intervenirala policija, pružena mu liječnička pomoć

Biciklist jučer sletio sa šetnice na Korani jer ga je netko gurnuo?
Po pozivu intervenirala policija, pružena mu liječnička pomoć
fotografija čitatelj KAportala

Vatrogasci su imali posla proteklog vikenda, pa tako Županijski operativni vatrogasni centar javlja da je su pripadnici DVD-aSlunj gasili požar kuće i intervenirali na prometnoj nesreći.

- JVP grada Karlovca bilježi dvije intervencije otvaranja stana, požar na otvorenom prostoru i mjerenje koncentracije plina, JVP Ogulin požar na pomoćnom objektu, a DVD Vojnić intervenciju zbog dima iz stambene zgrade, međutim požara nije bilo, dodaju iz Centra.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija navodi da je su u protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana  tri kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Ogulin) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Policija će utvrđivati i što se dogodilo na šetnici kod atletske staze kod Foginovog kupališta, tamo gdje se nalaze sprave za vježbanje. Prema riječima čitatelja koji nam je poslao fotografiju, navodno je biciklista netko gurnuo sa staze pa je završio među spravama, a očevici tvrde i da je zatražio pomoć Hitne službe. Iz policije danas nismo dobili informaciju što se točno dogodilo, s obzirom da ovaj slučaj ne bilježe u svom redovnom izvješću.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!