AKTUALNO

Za 33. Dane piva, po novom konceptu i na novim lokacijama, Grad pripremio milijun kuna - sa sponzorima još pregovara

Za 33. Dane piva, po novom konceptu i na novim lokacijama, Grad
pripremio milijun kuna - sa sponzorima još pregovara

Za 33. Dane piva Karlovac, ali po novom konceptu i na novim lokacijama, Grad je u proračunu predvidio milijun kuna. Neće to biti jedini novac za organizaciju pivarijade koja će ove godine biti od 30. kolovoza do 3. rujna jer će se za dio potrebnih sredstava pobrinuti - neki već jesu - sponzori.

Tu su, odgovorili su nam iz Grada, i prihodi od zakupa javnih površina, montažnih ugostiteljskih i trgovačkih objekata itd., a iz svih prihoda financirat će se rashodi manifestacije: program, tehnika, marketing i ostali troškovi manifestacije -  zaštitarske usluge, osiguranje, najam kemijskih WC-a, podovi za zaštitu travnjaka...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Točan iznos po dobavljačima u ovom trenutku nije moguće dati obzirom da procesi nabave za sve usluge nisu završeni, a također i dalje u traju  razgovori sa zainteresiranim sponzorima tako da se i prihodovna i rashodovna strana manifestacije još uvijek mijenjaju, kazali su u Gradu, zaključivši da, za sada, svi poslovi pripreme Dana piva teku prema planu.

Kakvi će biti, Karlovčani i njihovi gosti vidjet će za nepunih mjesec i pol, ovaj put ne samo na ŠRC-u Korana, nego i u Šetalištu dr. Franje Tuđmana, Košarkaškom igralištu Šanac, Kinu Edison i Foginovom kupalištu.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!