NEKI TO VOLE PREKO KURIRSKE SLUŽBE Poštom mu slao 'travu' iz Zagreba u Orebić, sve razotkrila dubrovačka policija

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Ivona Butjer
Kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Zagreba dovršeno je danas, a u njegovom je stanu pronađeno preko kilogram marihuane. Osumnjičen je kako je marihuanu u više navrata slao u Orebić putem poštanske kurirske službe, a sve je doznala Policijska uprava dubrovačko-neretvanske županije. 

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, sve je krenulo od krim policije iz Stona koja je u Orebiću zatekla mještanina (30) koji je zaprimio 280 grama marihuane poštom. Slijedeći taj trag, došlo se do prodavatelja iz Zagreba koji je osumnjičen kako mu je marihuanu slao poštom u više navrata. Sumnja se kako je muškarac iz Orebića dalje tu marihuanu koju je zaprimio preprodavao dalje. 

Muškarac iz Orebića je, doznaje Dubrovački dnevnik, tada uz kaznenu prijavu, doveden pritvorskom nadzorniku i više od tjedan dana se nalazi u pritvoru. 

Mladića iz Zagreba sumnjiči se kako je od rujna prošle do rujna ove godine u barem pet navrata muškarcu iz Orebića prodao marihuanu u količinama od 100 do 250 grama. Marihuanu je slao poštanskim paketima u Orebić, služeći se kurirskom službom, a sredinom mjeseca je za iznos od 4 400 kuna, uz odgodu plaćanja, poslao 250 grama te ih skrio u poštanskom paketu. 

foto: arhiva

Popularni Članci