BICIKLIZAM

CIKLOKROS Matija Trstenjak, Ida Trstenjak i David Ivanušić Hublin najbolji u ukupnom poretku

Odvoženim zadnjim, 10. kolom, ovog vikenda, završena je zimska ciklokros liga koja se vozila redom u Petrinji, Šenkovcu, Donjoj Voći, Zagrebu (Jazbina), Sisku, Donjoj Pušći, Koprivnici, Kutini, Novom Marofu te Zagrebu (Grad mladih) u organizaciji različitih biciklističkih klubova i Trail – Full Cycling Experience.

>> CIKLOKROS Matija Trstenjak, Ida Trstenjak i David Ivanušić Hublin najbolji u ukupnom poretku

Treba napomenuti da je na ovoj ligi bilo dozvoljeno korištenje i ostalih vrsta bicikla, (osim električnih) jer nemaju baš svi ciklokros bicikle, što je za svaku pohvalu organizatorima. Od natjecatelja iz BK Mure Avanture sudjelovali su Matija Trstenjak koji je ukupno osam puta pobijedio i dva puta je bio drugi u kategoriji do 19 godina te je ovu ligu završio kao pobjednik od 31 natjecatelja.

Ida Trstenjak u kategoriji žena zadnje kolo završila je kao druga, dok je ukupno, marljivo sakupljajući bodove, završila kao pobjednica od 15 žena, koje su sudjelovale u ovoj ligi.
David Ivanušić Hublin je također pobijedio u zadnjem kolu te tako osvojio najviše bodova i u ukupnom poretku dječaka do 15 godina osvojio prvo mjesto od 18 dječaka koji su sudjelovali.
>>> Ukupni službeni rezultati

Ovu ligu su također vozili i Ana Hunjak, koja je osvojila ukupno drugo mjesto u kategoriji djevojčica do 15 godina.

U kategoriji Mastera od 19 do 40 godina ligu su vozili: Marko Žnidarić koji je ukupno završio kao 6., Božidar Mavrin kao 10., Patrik Antolašić kao 20. te Stjepan Hunjak kao 32. od ukupno 54 natjecatelja u ovoj kategoriji.
U kategoriji do 19 godina vozili su još i Petar Obadić koji je završio ukupno kao 19., a Mihael Krobot kao 21.. Svi oni doduše nisu odvozili sva kola pa su im nedostajali bodovi za bolji plasman.
Tako je završila i ova liga koju je ukupno vozilo 168 natjecatelja i koja je služila kao odlična priprema za nacionalno prvenstvo, koje se održalo prije dva tjedna u Donjoj Voći.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije