PJESMA, PLES I DOBRE EMOCIJE

SUPERTALENT ŠKOLE Djelatnici COO obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Međunarodni dan osoba s invaliditetom u Čakovcu je posebno obilježen još jednim vrijednim projektom Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec

U utorak, 3. prosinca u Hotel Parku održan je Izbor za supertalent škole, prilikom kojeg su polaznici Centra predstaviti svoje glumačke, plesne, pjevačke i druge sposobnosti!

Svečanost za 200-ak polaznika otvorila je školska psihologinja Tatjana Žižek, ujedno voditeljica današnjeg programa sastavljenog od 24 točke koje su uz svoje mentore i voditelje učenici marljivo pripremali proteklog mjeseca.

>> SUPERTALENT ŠKOLE Djelatnici COO obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Neprocjenjivu vrijednost ovakvih okupljanja za djecu i mlade s invaliditetom istaknula je ravnateljica Centra Dragica Benčik te zahvalila Hotel Parku što im već više godina u nizu pruža prostor za realizaciju Izbora supertalenta škole.

– S obzirom na to da naša škola oskudijeva prostorom, ovo je iznimna prilika da naši učenici pokažu sve što oni znaju i mogu. To im je omogućeno u dvorani gdje nas se danas okupilo više od 250 polaznika, učitelja, mentora, djelatnika i suradnika Centra i svi zajedno možemo zapljeskati na svaki nastup, rekla je Benčik.

Supertalente birao je žiri u sastavu školske liječnice Narcise Slugan te školske i socijalne pedagoginje Jelene Lakuš i Vlatke Štenglin Kovač, a za odličan izgled natjecatelja pobrinuli su se učenici volonteri iz Gospodarske škole Čakovec te djelatnice DM-a. Kao šećer na kraju pripremljeni su poklončići za sve, a kako je bilo pogledajte u našoj fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije