IZBORNA SKUPŠTINA

SRD ŽUŽIČKA KOTORIBA Ljubomir Nikić i Luka Horvat novi predsjednik i tajnik društva

Uspješnog Branka Matoša je nakon dva uspješna mandata naslijedio dosadašnji tajnik

Od subote, 9. veljače SRD Žužička Kotoriba ima novo čelništvo. Umjesto Branka Matoša za predsjednika je članstvo na godišnjoj izbornoj skupštini jednoglasno izabralo Ljubomira Nikića koji je do sada bio tajnik. Tajničke poslove će od sada obavljati Luka Horvat, blagajničke kao i do sada Nenad Legin. Branko Matoš bit će dopredsjednik, a izabran je i deveteročlani Upravni i tročlani Nadzorni odbor.

>> SRD ŽUŽIČKA KOTORIBA Ljubomir Nikić i Luka Horvat novi predsjednik i tajnik društva

U izvješću za minulu godinu je predsjednik Matoš istaknuo kako su sve planske zadaće realizirane i to u segmentu natjecanja, etapnom uređenju društvenoga doma te na polju poribljavanja i uređenje okoliša prirodne bare Žužička kojim ovo društvo gospodari. U Žužičku su lani pustili 227 šaranskog mlađa.

Na natjecateljskom polju poznati su po organizaciji proljetnog i jesenskog društvenog kupa te sudjelovanja na natjecanjima susjednih društava kao i onih u mađarskom Pomurju. Njihova seniorska natjecateljska ekipa sudjelovala je u 2. Županijskoj ribolovnoj ligi gdje su se plasirali u sredinu tablice.

Matoš je na kraju svoja dva mandata iskoristio prigodu za zahvalu svima s kojima je surađivao, od Općine Kotoriba, sponzora, donatora i vrijednog i uzornog članstva.

U planskim zadaćama za ovu godinu, novi predsjednik je rekao kako će to biti planovi kontinuiteta s ciljem pomlađivanja članstva kako bi dosadašnji broj od 75 članova povećali. Zadaća im je daljnje uređenje društvenoga doma, a najavio je veći zahvat na revitalizaciji bare Žužička, a što neće moći učiniti sami već će im u tome morati pomoći Općina Kotoriba kao i specijalizirane institucije na razini Međimurske županije.

Društvu su riječi čestitke za suradnju i rezultate uputili predstavnici suradničkih SRD iz Hodošana, Goričana, Donjeg Vidovca, Donje Dubrave, Soma Kotoriba te predstavnik STK Kos/Kotoriba u čijoj se je dvorani skupština održala. Posebne riječi zahvale za dosadašnju dobru suradnju uputio im je i općinski načelnik Ljubomir Grgec kazavši kako će im Općina Kotoriba kao i do sada financijski pomagati u radu.

Do sada je ovo društvo od Općine dobivalo 20.000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije