Dani Općine Goričan

Dani Općine Goričan

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Goričan koja je održana 20. lipnja započeli su Dani Općine Goričan. Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Robert Katanec, a prigodnim govorom planove za ovu i narednu godinu gostima i uzvanicima predstavio je općinski načelnik Mario Moharić (govor načelnika u prilogu), javljaju općinske internet stranice.

Od gostiju koji su se odazvali sjednici bili su predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić, saborski zastupnici Nadica Jelaš i Dragutin Glavina, župan Ivan Perhoč, zamjenik župana Matija Posavec, načelnici, gradonačelnici i njihovi zamjenici iz svih općina i gradova Međimurske županije te ostali gosti i uzvanici.

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić u svom govoru pozdravio je na domaćem dijalektu s “Drage Gorčenke i Gorčenci…” te između ostaloga naglasio da je Grad Zagreb otvoren Općini Goričan za svekoliku pomoć i suradnju.

Pozdravnim govorima obratili su se župan Ivan Perhoć i Josip Grivec u ime donjomeđimurskih lokalnih samouprava. Dani Općine Goričan nastavljaju se danas u poslijepodnevnim satima kada će se održati 19. Županijska smotra puhačkih orkestara i limenih glazbi Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije