Povezane vijesti
TRUDNICE zaista imaju 'bejbi' mozak

TRUDNICE zaista imaju 'bejbi' mozak

Ono što se dosad smatralo bapskim pričama, sada je dobilo znanstvenu potvrdu - trudnice imaju 'bejbi' mozak. Znanstvenici sa Sveučilišta Deakin u Aust...

ŽELITE li ostati trudni, danas je pravi dan za to

Velika Britanija 2. siječnja obilježava kao Dan začeća jer se vjeruje da na današnji dan najviše parova vodi ljubavs sa ciljem da ostanu trudni. Da to nisu prazne priče, govori brojke: u Britaniji je najviše djece rođeno oko 26. rujna, odnosno 38 tjedana od današnjeg dana.

'Iako nema puno istraživanja na ovu temu, mnogi roditelji kažu kako im je pošlo za rukom zatrudnjeti baš na današnji dan. Nemate što izgubiti, jednostavno probajte', poručuje Siobah Freegard s popularnog Channel Mum.

Stručnjaci pak kažu da popularnost 2. siječnja kao najboljeg dana u godini za začeće, leži u podsvjesnoj želji roditelja da im se dijete rodi u rujnu (kako bi bilo među starijima u razredu), a drugi razlog je taj što su opušteni zbog praznika te provode vrijeme zajedno, što znači i da vode ljubav.

Ankete pokazuju da će čak 60 parova koji žele dobiti dijete, bez obzira jesu li im plodni dani ili ne, danas voditi ljubav baš s tom svrhom. Ako želite još konkretnije upute, najbolje vrijeme u današnjem danu za seks je 22:36 sati.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Planetarne zvijezde u kojima teče hrvatska krv: jedan od njih jučer je osvojio Super Bowl
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.