PET RAZLOGA zašto biste trebali izbjegavati tuširanje s partnerom

Zajedničko tuširanje može zvučati romantično, uzbudljivo i senzualno. Ipak, postoje i više nego dobri razlozi zašto biste to trebali izbjegavati.

Barem njih pet...

Vrijeme za sebe

Tuširanje je mnogima jedino vrijeme koji mogu odvojiti za sebe u danu. Dijeliti ga opet s partnerom možda i nije dobra ideja. Možete raditi mnogo toga zajedno, a tih 10ak minuta ili više posvetite samo sebi.

Temperatura

Nekima više odgovara tuširanje u toplijoj vodi, nekima u hladnijoj. Ako je i kod vas ovakav slučaj, možda ćete imati problema u 'dogovoru' koja će biti temperatura vode za tuširanje. Sve to može postati i vrlo stresno za oboje ili barem za jednog partnera ako je odlučio napraviti kompromis i pristati na temperaturu vode koja mu ne odgovara.

Nezgodno

Prethodno opisana situacija može biti posebno osjetljiva tijekom zimskih mjeseci. Topla voda ugrijat će vaše tijelo i tuširanje je mnogima omiljeni trenutak u danu, no ako se samo jedan partner uspijeva grijati toplom vodom, a drugi se bori za malo dominacije, ova situacija je i više nego nezgodna, da ne kažemo neugodna.

Seks pod tušem

Najčešći razlog zašto se par tušira zajedno je seks. Ipak, to može biti čak i vrlo opasno na skliskoj površini. Nerijetko se u takvim situacijama događaju nezgode zbog kojih možete završiti i u bolnici.

Nehigijenski

Zajedničko tuširanje neće vam ostaviti puno prostora da se operete kako treba. Vjerojatno ćete nakog zajedničkog trebati ponoviti tuširanje.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Upoznajte Miss Universe Hrvatske - crnu Slavonku Shanaelle Petty
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.