Povezane vijesti
VRSTE ORGAZAMA kod žena

VRSTE ORGAZAMA kod žena

Ženski orgazam vrlo je kompleksna i tajanstvena stvar za mnoge muškarce. Dok oni doživljavaju jednu vrstu orgazma, kod žena postoji čak osam vrsta org...

PET neugodnih nuspojava koje se mogu dogoditi nakon orgazma

Mnogima je seks bez orgazma frustrirajući i uz orgazam vežu samo riječ - užitak. No, nekima je noćna mora. Osim osobama koje imaju rijetke poremećaje i time i preko 100 orgazama na dan koji im uništavaju život, orgazam može uzrokovati i određene neugodne nuspojave.

Halucinacije, kihanje i osjećaj teškog umora, neke su od neugodnih nuspojava. Stručnjaci ih nazivaju periorgazmički fenomen, a kada se pojavi, može trajati i do tri dana. Te nuspojave slične su simptomima gripe, a moguće su i glavobolje, napadi panike i bol u uhu.

Ipak, dobra vijest je da ovakvi slučajevi nisu toliko česti, a ove neugodne nuspojave orgazma doživjele su 10 od 47 žena. Kod muškaraca je kihanje dosta čest simptom, pokazali su rezultati istraživanja. Stručnjaci tvrde da zbog nuspojava nakon orgazma dolazi kada parasimpatetički živčani sustav šalje signale na pogrešno mjesto, no ova pojava još uvijek nije dovoljno istražena.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Sonar Hombres
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.