OVO su stvari koje muškarac ne bi trebao tražiti u vezi...

Na početku veze, kada su leptirići u trbuhu često prisutni, lako se može dogoditi da oni svojim krilima zaklone pogled na crvene zastave upozorenja u vezi.

Ipak, na neke stvari treba obratiti pozornost hladne glave, barem kada leptirići odu na spavanje. Ako muškarac traži neke od ovih stvari u vezi, razmislite je li vrijeme da date petama vjetra...

Da promijenite izgled...

Govori vam da izgledate lijepo i atraktivno, ali ipak želi da više izgledate poput neke druge žene? Daje vam savjete da kosu obojite u neku drugu boju, prigovara vam za poveću stražnjicu ili koji centimetar viška na trbuhu? Traži da povećate grudi, a vi niste o tome ni razmišljali? osoba koja vas voli i do koje vam je stalo, ne bi trebala željeti da više nalikujete nekoj poznatoj glumici koju 'voli' od svojih pubertetskih dana ili sl.

Da pređete svoje granice u spavaćoj sobi...

Ako vam neke stvari u spavaćoj sobi nisu prihvatljive, nemojte na njih pristajati. Ako partner inzistira, riješite se ovog i nađite novog partnera jer ovdje je tanka granica preko koje se može nalaziti zlostavljanje.

Da se odreknete prijatelja ili obitelji...

Ovo se nikako ne bi trebalo događati u nijednom normalnom odnosu. Ljubomora nije 'slatka', ljubomora je upozorenje i može ukazivati na opasnost da je riječ o "control- freaku", kaže psihologinja iz New Yorka Catia Harrington.

Dosada? dječak se srušio na vjenčanju, nećete vjerovati što je nakon toga rekao
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.