Ljupka centar ljepote: Dođite na radioferkvenciju lica

Proces starenja reflektira se na našoj koži. Izlaganje sunčevim zrakama, utjecaj okoliša, osobne navike, geni - sve to ima utjecaj na izgled koji naša koža poprima stareći. Normalne promjene prilikom starenja kože uključuju nejednaku teksturu kože, pojačano isušivanje, vrećasti izgled kože koji nastaje postepenim gubitkom elastina u koži, transparentnost se pojavljuje zbog stanjivanja površinskog sloja kože.

Tretman radiofrekvencije lica u kozmetici koristi se za zatezanje opuštene kože, za pomlađivanje lica, smanjivanje bora, te za regeneraciju oštećene strukture kože. Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana. Konačan rezultat vidljivo je čvršća i jača koža, puna kvalitetnog i obnovljenog kolagena.

Tripolarna radiofrekvencija noviji je model koji ima dodatak laserske zrake koje pojačavaju i produbljuju djelovanje radiofrekventne struje. Time se djeluje i na uklanjanje podbratka, stimulira se stvaranje kolagena, podizanje očnih kapaka, uklanjaju se jastučići ispod očiju.

Svakako je dobro napraviti seriju od minimalno 4 do 6 tretmana a kasnije barem jedan tretman mjesečno za održavanje. Sami tretman traje oko sat i petnaest.

Iz naše ponude nudimo Vam dva tretmana takve vrste a to su: tretman kolagenom i hijaluronom. S punim povjerenjem možete nam se prepustiti i najaviti svoj termin na tel 040 390-139 ili nas posjetiti u Beauty centru Ljupka.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Reporter na meti zbog rozog prsluka: pogledajte kako su ga zadirkivali
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.