Povezane vijesti
PRIRODOM protiv komaraca i ostalih napasti

PRIRODOM protiv komaraca i ostalih napasti

Vlaga, vrućine kratka odjeća i slatkasti miris sladoleda u zraku priziva male krvožedne beštijice. Kako bi mogli uživati u lijepim toplim večerima pri...

Dođite na posljednju meditaciju 'Želi, Otpusti, Ostvari' ove nedjelje u Pušćine

Posljednja meditacija pod vodstvom Kiwi kozmetike 'Želi, Otpusti, Ostvari' održat će se ove nedjelje, 14. svibnja, u Pušćinama u Pansionu 'Mamica'.

Meditacija će biti posvećena eteričnom ulju Bugarske Ruže (Rosa Damascena) i Rimske Kamilice (Anthemis nobilis)

- Miris bugarske ruže je poput mahanja anđeoskih krila. Ruža nas svojom duhovnom čistoćom, inspiracijom i posvećenošću vodi prema misterijima stvaranja i ostaje simbol kozmičkog kotača koji okreće svijet u spirali prostora i vremena. Ruža simbolizira život, smrt i uskrsnuće. Ruža djeluje unutar svjetla daleko svjetlijeg čak i od sunca, nemjerljivom frekvencijom, vibrira energijom univerzalne ljubavi. Donoseći nam bezuvjetnu ljubav i davanje. Ruža se nudi kao žrtva za ljubav ljudske vrste i planete. Ruža okružena aureolom nebeske svjetlost spušta se među ljude kako bi ublažila bol, inspirilala srca i uzdigla naše duše.

Ruža je glavni miris ljubavi, nesebično se nudi kako bi probududila ljubav u nama za nas i za sve oko nas. Ruža je cvijet obilja čiji blagi miris se širi zemljom i neprekidno srcu donosi darove svih vrsta. Njena istinska veličina i ljepota leži u jednostavnosti. Toliko je lijepa da ju je nemoguće opisati, njezin miris zrakom širi duboke misli i doprinosi auri blještavilom magičnih boja, difuznog svijetla i svjetlucavih iskrica. Olakšava tugu duše, donosi sklad i utjehu, blaga je i nježna, čista a opet snažna i požrtvovna.

Rimska kamilica je u rezonanciji iznad auričkog polja i sedam zraka. Djeluje u području svjetla i povezuje nas sa svjetlosnim tijelom. Vodi nas ka našem unutarnjem djetetu i omogućava nam približavanje duhovnom području zbog utjehe i ujedinjenja. Upotrebljava se za nježnost kada je duh tužan, harmonizira, umiruje i šalje nam bezuvjetnu ljubav i radost. Vraća nam sunčano raspoloženje. I pomaže u kreiranju harmoničnih veza u svim područjima našeg života - otkrila je organizatorica Gracia Petek.

Meditacija će biti praćena zvukovima tibetanskih zdjela, šamanskog bubnja, zvečki, rainsticka.

Participacija za pojedinačnu meditaciju iznosi: 50 kuna (plaćanje prilikom dolaska na pojedinačnu meditaciju)

Trajanje: 19 - 20.30 sati

Dress code: obucite se udobno, no make up needed i možete ponijeti deku ili jastuk ako želite

Veselimo se putovanju u prostranstva duše i otkrivanju predivnih zvukova tišine! Za sudjelovanje na meditaciji potrebne su prijave zbog ograničenog broja mjesta.

Prijaviti se možete na: 
Mail: kiwikozmetika@gmail.com
Mob: 099/6394411
Ili  Facebook: Kiwigocrazy

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Preslatko: pogledajte kako izgleda trening malenog policijskog psića
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.