Povezane vijesti
  
U OŠ IVANOVEC obilježen Majčin dan

U OŠ IVANOVEC obilježen Majčin dan

Učenici nižih razreda Osnovne škole Ivanovec svojim su majkama, bakama ali i očevima poklonili priredbu povodom Majčinog dana. U prepunom školskom hol...

ANA UDE čestitala Majčin dan i opisala kako se osjeća nakon poroda

Srebrni hrvatski olimpijac, gimnastičar Filip Ude i njegova supruga Ana 9. svibnja su postali ponosni i sretni roditelji. Na svijet je došla malena Eva.

Povodom Majčinog dana Ana Ude je svojoj Facebook stranici napisala što za nju znači biti mama i majkama čestitala njihov dan.

'Dugo se ne javljam, znam. One koje znaju da sam prije nekoliko dana rodila vjerojatno razumiju. I dalje se svaki dan sjetim na vas, na ovu stranicu i na dio sebe toliko velik koji živi za ovaj posao. Posao koji se bavi vanjštinom i kojeg neki smatraju toliko nepotrebnim. 

Prije godinu dana na današnji dan imala sam prekrasne duge nokte, osunčan ten, frišku frizuru, počupane obrve, izdepilirane noge i barem neki lagani dnevni makeup na licu. Naravno da to ne smatram ispraznim, zbog toga sam se bolje osjećala i sigurno bolje funkcionirala u svakodnevnom životu. Radila sam to i za druge i tisuću puta se uvjerila kako mala promjena na nečijem licu može donijeti ogromno zadovoljstvo i time potaknuti svašta dobro. 

Danas mi je treći dan kod kuće s mojom Evom. Kosu sam zadnji put na dvije sekunde počešljala jučer ujutro, podočnjaci su mi do brade, nosim trudničke tajice i nju u naručju i upravo sam ugledala svoj odraz u ogledalu. Nikad si nisam bila ljepša. Uopće me to nije sram reći. I dalje ću se šminkati i prvom prilikom skoknuti na nokte i šišanje i objaviti povremeni selfie, ali nikad više se bez svega toga neću osjećati manje lijepom. Jer ću uvijek biti MAMA! 

Sretan vam Majčin dan, lijepe, najljepše moje!!!' - napisala je Ana.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Kako biste reagirali da na ulici vidite fizičko zlostavljanje žene? evo kako su reagirali Zagrepčani
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.