Pravila oglasnika

Prilikom ostavljanja oglasa potrebno je navesti svoje točne podatke i OIB, sukladno sa zakonskim propisima. Zakon o zabrani i sprečavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti, kojeg je donio Hrvatski sabor 20. svibnja 2011. godine, propisuje da se sudionikom u obavljanju neregistrirane djelatnosti smatra i fizička i pravna osoba koja naručuje, posreduje ili objavljuje oglas, odnosno nedopuštenu reklamu u tisku, putem televizije, radija i drugih medija.

Naručitelj oglasa zato je dužan prilikom naručivanja navesti podatke o svom identitetu: tvrtku, sjedište tvrtke, OIB, ime i prezime odgovorne osobe ili ime i prezime naručitelja, OIB i njegovo prebivalište/boravište.

Ukoliko to naručitelj ne dostavi, zakonom je zabranjeno objaviti oglas. Stoga, molimo naše čitatelje i oglašivače za razumijevanje, te upis traženih podataka prilikom predaje oglasa, jer u suprotnom, oglas nećemo biti u mogućnosti objaviti.

Portal eMedjimurje.hr ne odgovara za neistinite podatke i objavljene oglase na portalima eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr.

Korisnik je odgovoran za sav objavljeni sadržaj (poruke, prikaze, fotografije, video, oglase i drugi sadržaj) koji se prikazuje pod njegovim korisničkim imenom, neovisno o tome je li takav sadržaj objavljen direktno ili je prenesen ili povezan linkom iz samog oglasa. Naglašava se da eMedjimurje.hr oglasnik ne daje niti može davati bilo kakvu vrstu jamstava u pogledu točnosti, autentičnosti ili potpunosti sadržaja koji objavljuje Korisnik te je sva odgovornost isključivo na osobi pod čijim je korisničkim imenom sadržaj objavljen.

U slučaju bilo kakvih zahtjeva trećih osoba, po bilo kakvoj osnovi, prema eMedjimurje.hr oglasniku, a vezano uz sadržaj objavljenih oglasa, korisnik preuzima odgovornost i obvezu da poduzme sve radnje u svrhu zaštite obrta eMedjimurje.hr. Svaku štetu koja nastane temeljem zahtjeva trećih osoba, i to po bilo kojoj osnovi vezanoj uz dostavljeni materijal, korisnik je dužan nadoknaditi obrtu eMedjimurje.hr.

Administrator portala eMedjimurje.hr ima pravo obrisati oglas (odnosno, ne objaviti ga) bez navođenja razloga (a neki od razloga mogu biti kršenje ljudskih prava, ilegalni oglasi, učestala objava identičnih oglasa dok isti nije istekao i slično).

Za sve ostalo vrijede Uvjeti korištenja.

Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.