Međimurski policajac godine

Međimurski internet portal eMedjimurje.hr i Policijska uprava međimurska treću godinu zaredom pokreću zajedničku akciju odabira najboljeg policijskog službenika Policijske uprave međimurske, pod sloganom 'Više sigurnosti, manje zabrinutosti'.

Ovom akcijom približava se rad policije svim građanima i oni direktno sudjeluju u odabiru najboljeg policijskog službenika te time utječu na transparentno vrednovanje njenog rada. Više o tome kako možete poslati pohvalu niže u članku.

Policajac godine birat će se za svaku tekuću godinu na temelju prijedloga/pohvala građana, kao i na osnovu prijedloga svih ustrojstvenih jedinica Policijske uprave međimurske za iznimna dostignuća u radu njihovih službenika.

Članci će se objavljivati nedjeljom u prijepodnevnim satima, a za svaki pojedinačni članak moguće je glasati/'lajkati' tjedan dana. Policijski službenik, odnosno priča koja će tijekom navedenog razdoblja sakupiti najviše 'lajkova', bit će proglašen policajcem godine.

U tijeku je glasovanje za:
Trenutno nema.

Glasovanje je završeno za:
>>> Josip i Predrag sudjelovali u spašavanju djevojčice
NAPOMENA: Do nedjelje, 23.7.2017. do 10,00 sati članak je prikupio 162 'lajka'

>>> Davor, Marinko i Dejan spasili mladića iz gorućeg auta
NAPOMENA: Do nedjelje, 25.6.2017. do 10,00 sati članak je prikupio 660 'lajkova'

>>> Damir i Vjeran pronašli nestalu djevojku i vratili je obitelji
NAPOMENA: Do nedjelje, 11.6.2017. do 10,00 sati članak je prikupio 270 'lajkova'


Način glasovanja:

Nakon objave svakog prijedloga/pohvale na stranicama internetskog portala eMedjimurje.hr, građani tj. posjetitelji portala svojim će Facebook 'lajkovima' unutar članka neposredno birati svog policajca godine. Članak će se objavljivati nedjeljom u 10 sati i glasovanje traje do sljedeće nedjelje u 10 sati, dakle za svaki pojedinačni članak moguće je glasovati tjedan dana. Nakon završetka tjednog glasovanja radi se 'screenshot' i prikupljeni glasovi do tada smatraju se važećim.

Posljednji članak objavit će se početkom mjeseca rujna 2017. godine. Kao što smo već napomenuli, policijski službenik koji će tijekom navedenog razdoblja sakupiti najviše 'lajkova', bit će proglašen službenikom godine. Ukoliko bi dva ili više prijedloga prikupili jednak broj glasova, pobjedu bi ostvario onaj službenik, tj. događaj koji bi imao najviše pregleda (podatak dostavlja internetski portal eMedjimurje.hr). Svoje pohvale i prijedloge građani mogu slati na emailove: info@emedjimurje.hr ili medjimurska@policija.hr.

Kada se članak objavljuje? Nedjeljom u 10 sati.

Do kada traje glasovanje? Traje 7 dana, tj. do sljedeće nedjelje u 10 sati, nakon čega se bilježi broj 'lajkova'.

Koji glasovi se broje? Broje se isključivo Facebook 'lajkovi' unutar objavljenog članka.

Na koji način glasovati? Isključivo klikom na Facebook tipku 'Sviđa mi se' (pri vrhu ili dnu članka).

Proglašenje pobjednika i dodjela prigodnog priznanja upriličit će se tijekom održavanja svečane akademije Policijske uprave međimurske povodom obilježavanja 'Dana policije', krajem mjeseca rujna 2017. godine.

Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.