ZAVRŠNO DRUŽENJE KK Međimurje i obilježavanje 45 godina kluba

Nakon još jedne uspješne sezone na terenima I. osnovne škole Čakovec održano je završno druženje svih članova Košarkaškog kluba Međimurje. Ovom prigodom obilježili su i 45. rođendan našeg kluba.  Prisjetili se davne 1972. godine,  kada je 20. siječnja održana osnivačka skupština današnjeg  KK Međimurje.

Usvojen je statut kluba, izabran Upravni i Nadzorni odbor, a za dužnost prvog predsjednika izabran je Ivica Žišković te tajnikom  imenovan Ivan Vugrinec. Te davne 1972. godine momčad se uključuje u ligaško natjecanje Hrvatske regionalne lige – centar i od tada pa sve do današnjih dana, punih 45 godina košarkaši Međimurja uspješni su  sudionici  drugoligaške lige regije sjever.

U sportu je kao i u životu, smjenjuju se pobjede i porazi, tuga i radost… 45 godina povijesti kluba satkano je od svega toga pomalo… i puno je ljudi, od košarkaša, vladajućih struktura kluba ostavilo neki svoj trag, svoj doprinos u tim temeljima današnjeg Košarkaškog kluba Međimurje.

Ovom prilikom prisjetili su se  i momčadi  iz davne 1972. godine, igrača koji su tada igrali, a to su:
1. Ivica Barić
2. Ljubomir Damjanović
3. Eduard Bence
4. Krešimir Ivanek
5. Stjepan Golik
6. Željko Golik
7. Andrej Gregorec
8. Velimir Hlevnjak
9. Zdravko Hlevnjak
10. Vladimir Majerić
11. Hugo Tomac
12. Branko Treska
13. Nenad Pustić
14. Ivan Vabec
15. Božidar Mikulić
16. Milan Vukšić
17. Rade Kapetanović
18. Velimir Sklepić
19. Vladimir Marković
20. Damir Meštrović

Kako je želja bila da za ovu prigodu okupe tu momčad, uspjeli su u tome djelomično. Mnogi su kontakti izgubljeni, a isprike su uvažili svima koji su bili spriječeni.Pozivu na druženje i 45. obljetnicu kluba odazvali su se: Eduard Bence, Krešimir Ivanek, Željko Golik, Andrej Gregorec, Nenad Pustič, Velimir Sklepić i Rade Kapetanović, treba spomenuti da je za ovu priliku g. Kapetanović doputovao iz Splita i zahvaljuju mu se na tome.

Hvala svima koji su se odazvali i uveličali ovo druženje. Hvala i ostalima igračima momčadi iz 1972.  koji nisu mogli biti prisutni, jer ste vi svi te davne 1972. postavili temelje na kojima je ovaj klub rastao.Kao i svake godine i ove odigrali smo nekoliko utakmica. Prva je bila utakmica između seniorske ekipe KK Međimurja i ekipe 1972, a zatim su uslijedile već tradicionalno utakmice roditelja i djece. Dobru sportsku i veselu atmosferu nakon utakmica preselili su na vanjske terene i uživali u dobrom roštilju i druženju. I ove godine mame su se pokazale kao prave sportašice ne samo na terenu već i  u pripremi i pečenju kolača te im se zahvaljuju na tome...

Zahvaljuju svim sponzorima koji svake godine prate i pomažu svojim sponzorstvima i donacijama. Hvala svima na ovom druženju i pravoj sportskoj atmosferi. Do nekog sljedećeg druženja…

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Ekskluzivno predstavljamo dres hrvatske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.