Povezane vijesti
SPORTSKI VIKEND U nedjelju BIMEP

SPORTSKI VIKEND U nedjelju BIMEP

Najveća međimurska biciklijada poznata pod nazivom BIMEP održat će se u nedjelju. Bit će dio programa obilježavanja Dana Međimurske županije i Spomend...

ZA SPORT iz proračuna predviđeno 1 300 000 kuna

Izvršni odbor Zajednice sportskih saveza i udruga Međimurske županije održao je 9. sjednicu Izvršnog odbora na kojemu je dogovoreno da se u srijedu 27. prosinca u ATONU u Nedelišću održi izvještajna skupština na kojoj će biti doneseni plan rada i financijski plan za 2018. godinu.U 2017. godini iz proračuna Međimurske županije isplaćeno je 1 250 000 kn, a za iduću godinu predviđeno je 1 300 000 kn. Za škole mladih odlučeno je o raspodejli 50 000 kn, isti iznos za škole mladih dobiven je od Međimurje - plina, a 10 000 kn je namijenjeno ženskom sportu.

Uputit će se raspis za predlaganje najboljih sportaša i ekipa u protekloj godini, primat će se prijedlozi za perspektivne sportaše te za godišnje i životno priznanje Franjo Punčec. Rok za dostavu materijala je 15. siječnja 2018. Korisnici kojima Zajednica osigurava sredstva iz proračuna moraju do 31. siječnja 2018. dostaviti financijska izvješća za ovu i prošlu godinu.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Davis Cup u Varaždinu: susret Hrvatska - Kazahstan otvaraju Čilić i Popko
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.