Povezane vijesti
  
GYMSKI TEAM Macan na skijanju u Sloveniji

GYMSKI TEAM Macan na skijanju u Sloveniji

Najbrojniji međimurski sportski kolektiv Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan osim po brojnim gimnastičkim programima poznat je i po uspješnom pove...

VODSTVO čakovečkih gimnastičara na prijemu kod premijera Plenkovića

Čelništvo Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan bilo je jučer (četvrtak 23. studenoga) na prijemu kod predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića.

Predsjednik Željko Jakopec i sportski direktor Mario Vukoja bili su dio delegacije Hrvatskog gimnastičkog saveza koju je predvodio predsjednik HGS-a, Čakovčanin Stevo Tkalčec

Uz njih, prijemu su prisustvovali glavna tajnica HGS-a Iva Murat Koić, osvajač svjetskog zlata na preči Tin Srbić i njegov trener Lucijan Krce. Gimnastičari su premijera i njegove suradnike: tajnicu Središnjeg državnog ureda za sport Janicu Kostelić i predstojnika Ureda premijera Zvonimira Frku-Petešića izvijestili o posljednjim gimnastičkim uspjesima kao i planovima za nadolazeće razdoblje.

Naime, HGS je domaćin izbornog kongresa Europske gimnastičke federacije koji će 1. i 2. prosinca bit održan u Splitu. Veliko je to priznanje za našu gimnastiku i savez  jer ovo je prvi put da se kongres jedne europske sportske federacije održava u Hrvatskoj.

Premijer Plenković je pohvalio rad i posloženost Hrvatskog gimnastičkog saveza ujedno čestitavši na posljednjim uspjesima na natjecanjima. Najavio je i posjet Nacionalnom gimnastičkom centru ATON u Nedelišću prilikom sljedećeg dolaska u Međimurje.

Nakon prijema čelništvo Saveza održalo je radni sastanak s Janicom Kostelić na kojem je, između ostalog, dobivena podrška za kandidaturu Hrvatske za domaćinstvo Europskog prvenstva u gimnastici 2021. godine.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Iako je sinoć ostao na klupi Mario Mandžukić doživio je ovacije i veliko priznanje navijača Juventusa!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.