Povezane vijesti
1. UTRKA Vratišinca u subotu 16. rujna

1. UTRKA Vratišinca u subotu 16. rujna

Savjet mladih Općine Vratišinec povodom Dana Općine Vratišinec 2017. godine, točnije 16. rujna na igralištu NK Sokol Vratišinec organizira 1. utrku Vr...

UNIVERZIJADA Kristina Dudek izborila polufinale na 400 metara

U Taipeiu je u tijeku 29. ljetna Univerzijada. Jutros je na kvalifikacijama utrke na 400 metara nastupila Kristina Dudek iz Čakovca, članica AK Sloboda Varaždin.

U svojoj skupini je bila treća s vremenom 54,97 sekundi, iza Ukrajinke Kateryne Klymiuk (54,15) i Rumunjke Camelie Florine Gal (54,58). Time je Kristina izborila sutrašnje polufinale koje je na rasporedu u 12:45 sati po hrvatskom vremenu.

Kristina nam se javila s dalekog Tajvana pa smo je upitali za kratki komentar Univerzijade i njenog natjecanja.

- U Taipeiu je odlično, atmosfera u našoj reprezentaciji je odlična i svi smo se brzo sprijateljili. Mali problem je što je ovdje teška klima, puno je vlage u zraku i vruće je pa se teže diše, rekla nam je Kristina.

Dodaje da joj je ovo jedno veliko i predivno iskustvo koje će pamtiti cijeli život.

- Prošla sam u polufinale, što mi je bio i glavni cilj na Univerzijadi. Konkurencija je stvarno jaka i sutra u polufinalu imam tešku grupu, ali to mi je samo dodatan motiv za dobru utrku, odličan rezultat, a možda me to dovede i do finala. Bilo bi to lijepo za kraj sezone, rekla nam je za kraj, a mi joj želimo da joj se to i ostvari.

Vesna Perković o uspjehu svoje kćeri: 'Prvi put sam uživala u Sandrinom nastupu, i sve sam zapamtila'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.