Povezane vijesti
PLAVI bolji od druge ekipe Kaštela

PLAVI bolji od druge ekipe Kaštela

U dvorani OŠ Mursko Središće odigrana je utakmica 12. kola 3. odbojkaške lige - Sjever između OK Plavi i ŽOK Kaštel 2. Trebao je to biti derbi kola po...

TROFEJ NEDELIŠĆA u nedjelju u Atonu

U nedjelju  10. rujna u dvorani NGC Aton u Nedelišću održat će se odbojkaški Trofej Nedelišća. Radi se o odbojkaškom turniru koji okuplja seniorske prvoligaške momčadi iz Hrvatske i okolnih zemalja. Prvo natjecanje održano je 2005. godine tako da će ovo biti 13. izdanje turnira.

Do sada je Centrometal šest puta bio pobjednik, dva puta to je uspjelo bosanskom Napretku iz Odžaka te po jednom slovenskom Šempetru i Slovenskoj Bistrici, austrijskom Grazu i Rijeci. Turnir se igra pod pokroviteljstvom Općine Nedelišće.

Na ovogodišnjem turniru će uz domaćina još nastupiti Sumeg, ekipa koja je prošlu sezonu završila na osmom mjestu prve mađarske lige. Tu su još dva nova hrvatska Superligaša, Kitro Varaždin i Medicinar iz Zagreba.

Turnir započinje polufinalnim susretima. Oni će se igrati istovremeno na dva terena s početkom u 11:30 sati. Na terenu broj 1 igrat će Centrometal i Kitro Varaždin, a na terenu broj 2 sastat će se Sumeg i Medicinar. Te utakmice se igraju na tri dobivena seta.

Nakon toga natjecanje se nastavlja na jednom terenu. Od 13:30 poraženi iz polufinala igraju za treće mjesto na dva dobivena seta. Finale u tri dobivena seta igra se s početkom od 15:00 sati.


Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Zlatko Saračević novi trener PPD Zagreb!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.