Povezane vijesti
UPISI U NOVU sezonu plivanja ČPK-a

UPISI U NOVU sezonu plivanja ČPK-a

Čakovečki plivački klub imao je u Čakovcu promotivni štand. Plivači su dijelili promotivne letke, a na štandu su se mogle dobiti sve informacije vezan...

'TRENERI VELIKOG SRCA' Škole plivanja prema Halliwick konceptu

U sklopu projekta 'Treneri velikog srca' održavaju se Škole plivanja prema Halliwick konceptu za djecu s teškoćama u razvoju u Varaždinu i Čakovcu te PK Vidra Varaždin, kao nastavak Škola plivanja. Škole plivanja za djecu s teškoćama u razvoju, već četvrtu godinu za redom provodi Hrvatski plivački savez osoba s invaliditetom u suradnji sa Gradom Varaždinom i Gradom Čakovcem.Plivački klub Vidra Varaždin – klub za osobe s invaliditetom, kao jedinstveni takav klub u području sjeverozapadne Hrvatske omogućava nastavak Škola plivanja. Svojim članovima već 11 godina omogućava bavljenje sportom i sudjelovanje na natjecanjima, a uz tim iskusnih stručnjaka provodi i njihovu rehabilitaciju.Voditeljica Škola plivanja prema Halliwick konceptu u Varaždinu i Čakovcu te predsjednica PK Vidra Varaždin je Višnja Bunić, profesorica kineziologije, instruktorica te voditeljica Halliwick grupa; u suradnji s Majom Marijom Želimorski, prvostupnicom fizioterapije, Halliwick instruktoricom; Majom Sabolić, prvostupnicom fizioterapije, Halliwick instruktoricom; Vanjom Terek, prof. rehabilitatoricom, Halliwick asistenticom; Martinom Štumerger, prvostupnicom fizioterapije, Halliwick asistenticom te Renatom Kos, prof. rehabilitatoricom, volonterkom Škola plivanja prema Halliwick konceptu u Varaždinu.Škole plivanja održavaju se svake srijede od 18 do 18:45 h u Varaždinu, na Gradskim bazenima Varaždin te u Čakovcu, nedjeljom od 9 do 9:45 h na Gradskim bazenima Marija Ružić Čakovec. PK Vidra treninge održava na Gradskim bazenima Varaždin, ponedjeljkom od 14 do 15 h te srijedom i četvrtkom od 17 do 18 h. Sve dodatne informacije moguće je dobiti na br.mob. 098 613 681 (Višnja Bunić) ili na e-mail: pkvidra@gmail.com.    


Podsjećamo, projekt 'Treneri velikog srca', provodi se od strane Hrvatskog plivačkog saveza osoba s invaliditetom, čija je predsjednica naša ugledna i nagrađivana paraolimpijka Ana Sršen, ujedno i voditeljica projekta na državnoj razini.       

RTL na prvom treningu Borje Lopeza, bivšeg nogometaša Barcelone koji je stigao u Hajduk
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.