Povezane vijesti
OBA NASLOVA za Punčec

OBA NASLOVA za Punčec

Noa Levak i Lucija Vidović članovi TK Franjo Punčec pobjednici su Mastersa, završnog turnira regije Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske do 10 godi...

TK NEDELIŠĆE Veteranski ženski turnir i zatvoreno klupsko prvenstvo

I ove će se godine održati veteranski ženski turnir i zatvoreno klupsko prvenstvo TK Nedelišće. Veteranski ženski teniski turnir održat će se 16. rujna s početkom u 9:00 sati. Prijave se primaju do 15. rujna do 18:00 sati kada će biti izvlačenje ždrijeba. Ždrijeb će biti objavljen na facebook stranici Tenis kluba Nedelišće i na našoj web stranici.

Zatvoreno klupsko prvenstvo održat će se od 15. do 17. rujna. Prijave zaprimaju do 14. rujna do 18:00 sati kada će biti napravljen ždrijeb zatvorenog klupskog prvenstva. Pravo prijave imaju svi aktivni članovi kluba do početka 7. mjeseca ove godine. Ovisno o broju prijava, postoji mogućnost da se održi zasebno turnir seniora, zasebno turnir veterana. Ukoliko broj prijava ne bude dovoljan, turnir će se održati grupno (zajedno seniori i veterani).

Prijave za veteranski ženski teniski turnir i zatvoreno klupsko prvenstvo putem e-maila: sportskiparktrate@gmail.com, sms-a: 095/6002 800, 098/744 932 ili osobno.

Kapetan reprezentacije - ponovno doma: Roko leni Ukić potpisao za Cedevitu i najavio medalju na Eurobasketu
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.