TIN FURDI najsupješniji na 20. velikoj nagradi PK Sisak Janaf

Članovi Čakovečkog plivačkog kluba nastavljaju nizati odlične rezultate. Posljednja u nizu žetva medalja bila je u Sisku gdje je u organizaciji PK Sisak Janaf, održana 20. Velika nagrada Sisak Janaf. Prijavljeni plivači nastupali su u tri kategorije; apsolutna kategorija, rođeni 2000.-20001. i rođeni 2002.-2003. dok su plivačice nastupale u dvije kategorije rođene 2001.-2002 te one rođene 2003.

Čakovečki plivački klub predstavljali su Kaja Sabol, Vita Pintarić, Antonio Šantek, Tin Furdi i Filip Cvjetićanin, a osvojeno je ukupno osam medalja. Tin Furdi bio je najuspješniji natjecatelj u svojoj kategoriji (rođeni 2002.-2003.) u zbroju dva najbolja rezultata.Takav rezultat jednog od najboljih čakovečkih plivača nije iznenadio njegova trenera Gorana Kolarića. Glavni čakovečki plivački strateg rekao je kako Furdi duži niz godina pokazuje iznimni talent i veliku predanost radu te da uspjeh zbog toga nije izostao. 'Svakim novim natjecanjem na naplatu dolazi njegov veliki angažman na treninzima. Odličan mu je to putokaz za dalje, a dobro je da takvi njegovi plasmani djeluju pozitivnoi na ostale plivače i plivačice. Na putu smo da stvorimo jedan dobar tim, no za to treba još predanog rada i odricanja. Ali ne sumnjam da to ova ekipa može učiniti', poručio je Kolarić.

Nakon Siska članove ČPK-a opet očekuje Sisak. Naime, Sisak Janaf bit će domaćin i pretposljednjeg mini GP-a ove sezone, plivačkog mitinga pod nazivom Sveti Kvirin. Na to natjecanje Čakovčani idu u brojčano većem sastavu pa je za očekivati jednako dobre nastupe.

Kaja Sabol je osvijila četiri medalje: 1. mjesto u disciplini 100 m leđno i 1. mjesto u disiplini 200 m leđno, 2. mjesto u disciplini 50 m leđno i 3. mjesto u disciplini 100 m slobodno. Tin Furdi je osvojio  1. mjesto u disciplini 100 m slobodno i 1. mjesto u disciplini 200 m slobodno te 3. mjesto u disciplini 50m slobodno. Antonio Šantek je osvojio 2. mjesto u disciplini 100 m leđno.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Joshua pobijedio Parkera i izazvao Wildera, on prihvatio borbu i poručio Parkeru: 'Opljačkan si'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.